JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se može provesti privatizacija JDPL u ovakvoj situaciji!?@kosor1

u ovakvom stanju nece nitko kupiti. Sad ce vlada shvatiti dubioze i odustati, kao u slucaju hotela, bit ce ovdje i drugi i treci pokusaj u par godina.
Pa jel tko citao natjecaj za prodaju Jdpla?! Neki sluzbenik pise u dokumentu o Splitskodalmatinskoj zupaniji i koliko imaju stanovnika i broju turista koji dolaze. Pa kakve to ima veze s Jadroplovom. Zamisli kad to stranac procita.

Pa vrlo jednostavno kolega se može provesti privatizacija.
Obzirom na ovaj dug koji je vama upitan, mislite li da postji tvrtka u HR da nema duga?
Ili na Wall streetu postoji li tvrtka bez duga.

Ćujte to vam je normalno, malo se kasni ponekad jer i vama kasne i to je to.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ljudi drugo je kad gubitak prikazete u bilanci a drugo kad vam zaustavljaju brodove po svijetu I onemogucavaju da se bavite osnovnom djelatnoscu, katastrofa

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/skMBXbb0W3ZkMLdCqVPR7w==.pdf

Evo kažu da se bu rješilo kroz 7 dana!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

ma debeljak kuži s kim u hrvatskoj ima posla i ne želi dati državi priliku da napravi kao što je pokušala s hž cargom, muljajući s iznosom dugova. nakon ovoga će svaki potencijalni kupac inzistirati da taj dug bude riješen prije preuzimanja. to želi debeljak a trebali bi željeti i mali dioničari. to je dug države i neka ga država pokrije iz privatizacije, a ne da se vuče kroz jadroplov i kad država izađe.

nema problema na kraju ce sve spasiti mirovinci kao I u ptkm

da je država mislila to platit jdpl već bi odavno to riješili.

i ovdje neće biti prodaje ,nego dokap.možda je namjerno ostalo u bilanci ovo kako bi se spustila cijena dokapa.

iznenadilo me da je debeljak imao obraza tužiti jdpl nakon što je dobio brodosplit za kikiriki.

Ćujte, Jadroplov je dužan Brodosplitu, a država Jadroplovu, taj isti iznos,sve je u bilanci.
Ne vidim problem.

Bilo kako bilo ja povratio dio koji sam prodao gore visoko.

lp

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

dakle, jdpl je novac dužan uplatiti Brodosplitu tek nakon što ga njemu uplati RH.,dalke prema ovome ispada da sve dok ne dobije novac od RH nije dužan isplatiti Brodosplit.,

Znaci, drzava kaze nema novaca za dati Jadroplovu i onda Jadroplov nije duzan nista platiti Brodosplitu a u medjuvremenu moze korisitit brod..

Ma nemoj….

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Znaci, drzava kaze nema novaca za dati Jadroplovu i onda Jadroplov nije duzan nista platiti Brodosplitu a u medjuvremenu moze korisitit brod..

Ma nemoj….

Isto si mogao okrenuti obrnuto i dobio bi drugu priču…al nek svak priča kako mu odgovara.Nema logike…al dobro…

A BALVANA!!! :) :) :)

Arestiranje broda nije bitno jedino forumasima na poslovnom. Ali netko iole normalan ce se zamisliti kako ce se ovo odrazit na ugled i buduce poslove Jadnoplova. Ovo ima samo u balkanskoj kaljuzi. Ovakav vecinski vlasnik jedino moze biti Republika Hrvatska.Dno dna.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Arestiranje broda nije bitno jedino forumasima na poslovnom. Ali netko iole normalan ce se zamisliti kako ce se ovo odrazit na ugled i buduce poslove Jadnoplova. Ovo ima samo u balkanskoj kaljuzi. Ovakav vecinski vlasnik jedino moze biti Republika Hrvatska.Dno dna.

Pa ide na prodaju zar ne?

Ćujte, Jadroplov je dužan Brodosplitu, a država Jadroplovu, taj isti iznos,sve je u bilanci.
Ne vidim problem.

Bilo kako bilo ja povratio dio koji sam prodao gore visoko.

lp

Ma i ja sam, jer sam procjenio da je još uvijek prejeftino:
1.636.674*121 = 198 000 000, po ovome izađe da Brodosplit potražuje 50% trenutne TK JDPL

[/quote]mozda je ideja da Brodosplit jednostavno preuzme jdpl I to je to
[/quote]

Splitski škver kreće u pravnu bitku s državom

Ajmo reći i da je tako, ovdje dakle vidim sve zajedno 180 milja državinog duga,a ista prodaje 70% dionica, a to je oko 1 146 000 dionica.
180 000 000/1 146 000 = 157 kuna po dionici, opet dosta više od trenutne cijene, a jednostavno nema šanse za to, jer ide na prodaju zbog love,a ne zbog dugovanja.kako god okreneš jeftino

New Report

Close