kako se može provesti privatizacija JDPL u ovakvoj situaciji!?? [emo_zacudjen]
jako loša vijest pred privatizaciju, za očekivati je zaustavljanje privatizacije na neodređeno vrijeme dok se spor ne riješi
[/quote]
pa ova vlada ionako ništa nije u stanju prodati. jedino ako se pojavi kupac koji će umjesto njih napraviti deal s debeljakom.
Brodosplit je napravio brod koji je isporucio Jadroplovu za dogovorenu cifru.
To sto Jadroplov nije dobio povrat za taj dio od države nije problem privatne firme Brodosplit.
Debeljak ima puno pravo u ovome a vi i dalje vjerujte državi….
Ako su toliko sigurni u svoje potraživanje prema državi svaka banka će ih financirati
kako se može provesti privatizacija JDPL u ovakvoj situaciji!?@kosor1
u ovakvom stanju nece nitko kupiti. Sad ce vlada shvatiti dubioze i odustati, kao u slucaju hotela, bit ce ovdje i drugi i treci pokusaj u par godina.
Pa jel tko citao natjecaj za prodaju Jdpla?! Neki sluzbenik pise u dokumentu o Splitskodalmatinskoj zupaniji i koliko imaju stanovnika i broju turista koji dolaze. Pa kakve to ima veze s Jadroplovom. Zamisli kad to stranac procita.
A zašto uopće država prodaje Jadroplov?
Pa zato da podmiri obveze na sve strane na koje je dužna.
U bilanci Jadroplova stoji potraživanje za 99,8 mil kuna od države što je točno tih 17,8 mil USD
Ukoliko je to potraživanje lažno onda uprava nek pakira kofere za Remetinac jer je prevarila dioničare, a ukoliko nije onda mora tužiti državu za štetu prouzročenu neplaćanjem. Nemamo li neki zakon na snazi koji obvezuje sve na plaćanje u roku 60 dana. Tko tu koga?
jako loša vijest pred privatizaciju, za očekivati je zaustavljanje privatizacije na neodređeno vrijeme dok se spor ne riješi
[/quote]
Za ocekivati je da ce se neki debelo nakrcati jdpl a onda ce cijela stvar biti gurnuta pod tepih,rjesena ili zaboravljena
[/quote]
Za ocekivati je da ce se neki debelo nakrcati jdpl a onda ce cijela stvar biti gurnuta pod tepih,rjesena ili zaboravljena
[/quote]
Ostaje da vidimo kako će rješiti,a već firme trrebaju iskazati interes neobvezujućim ponudama.
Ćujte, Jadroplov je dužan Brodosplitu, a država Jadroplovu, taj isti iznos,sve je u bilanci.
Ne vidim problem.
Bilo kako bilo ja povratio dio koji sam prodao gore visoko.
lp
Ćujte, Jadroplov je dužan Brodosplitu, a država Jadroplovu, taj isti iznos,sve je u bilanci.
Ne vidim problem.
lp
Ma i ja sam, jer sam procjenio da je još uvijek prejeftino:
1.636.674*121 = 198 000 000, po ovome izađe da Brodosplit potražuje 50% trenutne TK JDPL
Ne vidim problem.
lp
Ma i ja sam, jer sam procjenio da je još uvijek prejeftino:
1.636.674*121 = 198 000 000, po ovome izađe da Brodosplit potražuje 50% trenutne TK JDPL
[/quote]mozda je ideja da Brodosplit jednostavno preuzme jdpl I to je to
Neznam na koga aludiraš al ja sam ovdje od stoljeća 7-og…a i bit ću barem još ovu godinu..[emo_smijesak]
Nije od stoljeća 7, ali tamo negdje od 180 kuna, tada si pisao pod nickom Ivano7.
Dobio sam info od POS-e ( protuobaviještajna služba ).
lp
[/quote]
Živa istina…ali većinu kupio po 60…[emo_plazi]
Pa proslistajte slobodno kada su razine bile po 55-60 i vidjet ćete da sam kupovao i govorio da kupujem…
A ako vas baš interesira prosijek mi je debelo ispod 75[emo_smijesak]