Bogami meni bid izgleda postojano i obečavajuće.
Brod ne plovi,dug preko cetvrtine celog kapitala jdpl.Sada ce poznate igrice-kako ce proci mali dionicari-nadam se ne po dobrom starom obicaju.Imam sitno jdpl!
debeljak želi jadroplov.to će se pokazat uskoro.samo se postavlja pitanje po kojoj cijeni u kupnji ili dokapitalizaciji?
ako dođe do toga,poznavajući njega,cijena će biti simbolična.budemo vidjeli kako će se sve odvijati.
p.s.kad sam dobio informaciju odlučio sam svoj porfelj prodati.nije nagovor na kupnju ili prodaju.sretno svima
jako loša vijest pred privatizaciju, za očekivati je zaustavljanje privatizacije na neodređeno vrijeme dok se spor ne riješi
Na šta je spao bid ovo može glatko na 100 kuna… “zahvaljujući” Debeljaku na tome….
Stvarno je zanimljivo kako je od svih hrvatskih tvrtki Jadroplov uvijek u centru neke aferei uvijek ga netko pokušava oblatiti…
još nedavno glavna je priča bila da je pretplatio novogradnje u Uljaniku i to tipa za 10 milijuna dolara svaku, onda je u novinama izašla žalopojka Debeljaka da Jadroplov želi brodove po kineskim cijenama…Par dana poslije ga i blokira radi potraživanja koja su de facto od države…a sve to uoči prodaje…izgleda da svi hvataju startne pozicije jer Jadroplov ipak vrijedi nešto više nego što se to želi javno priznati…
jer realno koja je to od naših brodarskih firmi povećala flotu u doba krize…a sve znalci za klasu bolji od Jadroplova
gruba, a što da radi? u zemlji s imalo civiliziranim strukturama vlasti napravili bi s najvećim vjerovnikom kojega godinama zavlače bar neki sporazum o povratu duga iz tih sredstava pa tek zatim objavili privatizaciju. ovdje očito to nisu napravili.
ali bolje da je zaustavio brod sada nego za godinu dana kada će zarađivati više.