JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nav mi je interesantan..sve ostalo su spekulacije..
Nav 278 kn

Od kuda taj podatak od 278 kuna?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nav 278 kn

lp
[/quote]

Tako digitron kaže…ako tvoj izbacuje drugu cifru molim da me korigiraš jer ne bih htio iznositi netočne informacije…ali ako sam i falio nisam puno..

A BALVANA!!! :) :) :)

Nav 278 kn

lp
[/quote]

Tako digitron kaže…ako tvoj izbacuje drugu cifru molim da me korigiraš jer ne bih htio iznositi netočne informacije…ali ako sam i falio nisam puno..
[/quote]

Je,je, u pravu si… 150 kuna više manje i to je to.
REci po kojoj metodi si radio, MzI ili MzK?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega ti je promatraš več 3 god. a ja sam nažalost u njoj od 2006. Kupovao sam je po 600kn a nadokupljiva po 80kn. Ne dam je ispod 200kn a želja mi je prodati na cc 500-600kn. Nigdje mi se ne žuri! Lp

skratio 30 %[emo_dolar], da vidimo da li je 150 ili 200 finalni cilj.

Opet porast cijene + 12,88, hoće li opet i TILT TILT ??

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

koje lupanje [emo_smijeh], 1000 komada po bidu i kontra za 2 min. prejaka je kupovina, ovo ce biti i vec je kao sto je rekao nas ministar jedna lijepa priča.

Nav 278 kn

lp
[/quote]

[/quote]

Je,je, u pravu si… 150 kuna više manje i to je to.
REci po kojoj metodi si radio, MzI ili MzK?

lp
[/quote]

Po BearG metodi…pouzdana

A BALVANA!!! :) :) :)

znači, sad je upućen samo poziv za iskazivanje interesa, a ako bude zainteresiranih, tek onda će se odrediti početna cijena i biti pozvani oni koji su iskazali interes da podnesu obvezujuće ponude?
tako je bilo i s HPB-om, a na kraju je došla samo jedna ponuda koja je bila ispod početnog minimuma pa je privatizacija propala iako se radi o dobroj banci koja uspješno posluje sa solidnom dobiti tako da bi se kupci JDPL po 120 kn mogli gadno opeći

pamik

Baš se čudim što prodaja HPB-a nije prošla, dobro da su imali i bilo kakvu ponudu:

Linić o milijunskim tužbama: Ovo će sigurno srušiti cijenu HPB-a

Stavljati u isti koš banku i brodara, presmiješno je. Brodar ima brodove a što ima banka opipljivog?
LP

Kad vidim bildanje kupnje na sigurnosnim razinama jednostavan zna što je na djelu!
Griješim li!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close