Nav mi je interesantan..sve ostalo su spekulacije..
Nav 278 kn
Od kuda taj podatak od 278 kuna?
lp
lp
[/quote]
Tako digitron kaže…ako tvoj izbacuje drugu cifru molim da me korigiraš jer ne bih htio iznositi netočne informacije…ali ako sam i falio nisam puno..
[/quote]
Je,je, u pravu si… 150 kuna više manje i to je to.
REci po kojoj metodi si radio, MzI ili MzK?
lp
Kolega ti je promatraš več 3 god. a ja sam nažalost u njoj od 2006. Kupovao sam je po 600kn a nadokupljiva po 80kn. Ne dam je ispod 200kn a želja mi je prodati na cc 500-600kn. Nigdje mi se ne žuri! Lp
koje lupanje [emo_smijeh], 1000 komada po bidu i kontra za 2 min. prejaka je kupovina, ovo ce biti i vec je kao sto je rekao nas ministar jedna lijepa priča.
lp
[/quote]
Tako digitron kaže…ako tvoj izbacuje drugu cifru molim da me korigiraš jer ne bih htio iznositi netočne informacije…ali ako sam i falio nisam puno..
[/quote]
Je,je, u pravu si… 150 kuna više manje i to je to.
REci po kojoj metodi si radio, MzI ili MzK?
lp
[/quote]
Po BearG metodi…pouzdana
znači, sad je upućen samo poziv za iskazivanje interesa, a ako bude zainteresiranih, tek onda će se odrediti početna cijena i biti pozvani oni koji su iskazali interes da podnesu obvezujuće ponude?
tako je bilo i s HPB-om, a na kraju je došla samo jedna ponuda koja je bila ispod početnog minimuma pa je privatizacija propala iako se radi o dobroj banci koja uspješno posluje sa solidnom dobiti tako da bi se kupci JDPL po 120 kn mogli gadno opeći
pamik
Baš se čudim što prodaja HPB-a nije prošla, dobro da su imali i bilo kakvu ponudu:
Linić o milijunskim tužbama: Ovo će sigurno srušiti cijenu HPB-a
Stavljati u isti koš banku i brodara, presmiješno je. Brodar ima brodove a što ima banka opipljivog?
LP