Hip – hop trenutno na JDPL.
+ 14 % ćini mi se da se traže količine na prodaji, ali ih nema trenutno.
lp
s obzirom kako kmeri rade privatizacije ne bi se začudio da bude za 1 kunu.kad imamo ministra zagorca pomorca.
Ministar prometa je krekao da ide dokapitalizacija.
Ne može za jednu kunu, jer ne može ispod nominale, a nominala je 360.
Ako smanje temeljni kapital da pokriju cijeli zadržani gubitak, on iznosi ca. 58 kuna po dionici ( Tako je napravio Đuro ). Dobijemo 300 kuna.
Što bi još mogli napraviti pitanje je..
lp
[/quote]
Znači dokap mora ići po minimalno 300?
Pročitaj post od kolege plavog,pa će ti biti jasnije. Osim toga pitanje je bilo upućeno njemu btw. nekako mi je kompetentnija osoba od tebe
kolege, čisto sumnjam u dobar rasplet za male dioničare. ne bih nikako ulazio u dokap, uzeo sam nekih 23%, svota nije spektakularna, ali čovjeka veseli.
koju cijenu onda mora ponuditi kupac? 3-mjesečni prosjek ili …? previše neizvjesnosti, dugačak vremenski rok, stanje u firmi takvo kakvo je,…
sretno svima!
Kolega, u redu je uzeti dobit, ali mislim da ste to napravili iz nedovoljne informiranosti, što je u redu. Ni ja ne znam dovoljno o nekim dionicama kojima ipak trgujem, te se zbog toga u takvima vodim onom bolje vrabac u ruci nego golub u grani.
Al su se počeli mnogi javljati….[emo_smijesak]
A ja već samo promatram pola godine…[emo_smijesak]
za nas je naravno super da država što prije izađe iz firme, ali što se tiče njih ovo samo pokazuje da im je voda već jako preko grla ako prodaju na ovom mjestu u ciklusu. po koliko god da sada prodaju, to će biti manje od cijene koja bi na burzi ionako bila nekoliko mjeseci kasnije. a i sami su to znali jer su koliko se sjećam kod svojeg paketa ATPL stavili bilješku “ne prodavati prije 2015”.
inače mislim da bi đuri sada bio sasvim logičan korak da si kupi vlastitu bulkersku kompaniju. budući da ionako kvartalno povećava izloženost sektoru za 200% baš bi mu fino sjeo jedan jadroplov.
http://www.fool.com/investing/general/2014/02/23/which-dry-shippers-lost-george-soros-approval.aspx
Znači dokap mora ići po minimalno 300?
ne budi smiješan, da to naprave završili bi na robiji!
Pa ne znam baš.
LKPC nominala 400, dokap 650, ok ovi su radili kao nešto u plusu.
PTKM nominala 170, dokap 170, ok ovi baš i nisu nešto radili u plusu.
JDPL nominala 360, dokap ? ok ni ovi ne rade s plusom, ali nisu ni približno “dobri” kao PTKM.
Svugdje je država većinski vlasnik.
Meni sve ovo govori da tu još ima ogromnog prostora za rast, a vi kako hoćete.
Nav mi je interesantan..sve ostalo su spekulacije..
Nav 278 kn