Sada mi zaista vise nista nije jasno.
Da se izrazim.
Koji k…
E sad sam se poceo sikirati..
Malo kupuje pa prodaje pa opet kupuje…
Ovoje je X-files teski..
boro777: ” Zar je Hypo kupio dodatnih 175 dionica JDPL-a???[smiley7] ” Postoje samo dva moguća odgovora: a) Promijenio je filozofiju. Više ne želi prodavati, želi dokupiti. b) Kupio je sića da bi navukao ekipu da kupuje po višoj cijeni i potom iskrcao veću količinu nego što je kupio.
Možda se direktor ili fond manager vratio sa godišnjeg a zadnja uputa prije odlaska je bio sell! I tako se on nakon par tjedana Kariba vrati i ima šta vidjeti, BDI raste ko lud, cijene brodova udvostručene, kupnja 5 puta jača od prodaje a budale iz njegove banke ili fonda i dalje prodaju. Brzo podjeli par otkaza, onako ovlaš iz rukava, i hitno promjeni strategiju u buy te se pokri po ušima do prve sjednice NO-a!
kupuje 100-200 komada,da podigne letvicu,a onda se obrušava…
A ko zna.
Možda su im nove gazde rekli da je dosta rasprodaje i da se taktika mijenja.
Nema mijenjanja taktike, veliki kupac se postavio koliko se sijećam na cca 460-470, ekipa iz Hypa je morala kupovati da promijeni trend jer bi inače ostatak morali prodati na tim niskim razinama,ovako su se iskrcali na505 i 520, mora im se priznati da su ovo dobro odradili.Prekrcaj sutra na razinama od 520
malo logike uključiti i rešenje je tu
BLB će krenuti sa hitnom smjenom kompletne uprave Hypo-a. Možda je zaista gazda sad rekao – zaustavite sve tekuće aktivnosti dok ne ubacimo nove ljude.
BLB će krenuti sa hitnom smjenom kompletne uprave Hypo-a. Možda je zaista gazda sad rekao – zaustavite sve tekuće aktivnosti dok ne ubacimo nove ljude.
Sad će još ispasti da je hypo u utorak kupio onih 3000 [smiley1][smiley2]. Inače po mojim informacijama riječ je o fondu hi see opportunities. Ak se ne varam ima ga u sloveniji.