s obzirom kako kmeri rade privatizacije ne bi se začudio da bude za 1 kunu.kad imamo ministra zagorca pomorca.
Ministar prometa je krekao da ide dokapitalizacija.
Ne može za jednu kunu, jer ne može ispod nominale, a nominala je 360.
Ako smanje temeljni kapital da pokriju cijeli zadržani gubitak, on iznosi ca. 58 kuna po dionici ( Tako je napravio Đuro ). Dobijemo 300 kuna.
Što bi još mogli napraviti pitanje je..
lp
zar ti nije odgovor šta sve mogu napraviti,ove sve afere zadnje dvije godine.
da ih nabrojim treba mi pola sata.
za vrijeme sanadera smo imali ipo i jdd i prodaje preko burze,a sa kmerima imamo destrukciju i prodaju ispod stola.
brena proda grand za 20 milja eura a kkr kupi neku kablovsku televiziju za 500 milja a mi prodamo croatia osiguranje za 100.
s obzirom kako kmeri rade privatizacije ne bi se začudio da bude za 1 kunu.kad imamo ministra zagorca pomorca.
Ministar prometa je krekao da ide dokapitalizacija.
Ne može za jednu kunu, jer ne može ispod nominale, a nominala je 360.
Ako smanje temeljni kapital da pokriju cijeli zadržani gubitak, on iznosi ca. 58 kuna po dionici ( Tako je napravio Đuro ). Dobijemo 300 kuna.
Što bi još mogli napraviti pitanje je..
lp
[/quote]
tocno tako, pa da vidimo kako ce se cijena dionice kretati.
i to ide ubrzanim postupkom, treba platiti novogradnje, skver je u problemima.
za vrijeme sanadera smo imali ipo i jdd i prodaje preko burze,a sa kmerima imamo destrukciju i prodaju ispod stola.
brena proda grand za 20 milja eura a kkr kupi neku kablovsku televiziju za 500 milja a mi prodamo croatia osiguranje za 100.
Bolje da si ostao u JDPL, nego otišao u BLJE, tamo ti je gubitak a ovdje bi bio poveći plus dodatno.
Moje mišljenje, možda sam u krivu, vrijeme će pokazati, ali za sada sam i tekako u pravu.
lp
Za splitsku brodarsku kuću koja je osnovana još prije 67 godina, tražit će se, naime, ulagača koji je spreman kupiti 70,03 posto dionica nominalno vrijednih 412,6 milijuna kuna. Tvrtka, inače, posljednjih godina, kao i ostale brodarske kompanije, posluje s nešto lošijim rezultatima zbog smanjenja gospodarskih aktivnosti. Nedavno je, pak, sklopila ugovore o narudžbi novih brodova s pulskim Uljanikom, odnosno riječkim 3. Majem. U ovom trenutku u vladinim krugovima kažu kako interesa ima, no ozbiljnima će se smatrati tek one koji se i jave s konkretnim ponudama na natječaje. Od trenutka raspisivanja na raspolaganju će imati 30 dana za predaju neobvezujućih ponuda.
evo malo i informacija o cijenama za nove brodove, dakle ipak su “kineske” a ne 37 mil EUR-a…
http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/236649/Default.aspx
lijepo ovo danas izgleda, sto god se stavi na ask vrlo brzo nestane, tko god se skriva iza sskrbnickog splitske banke ima municije.
sve je stvar kako gledaš na burzu .icahn je prodao netflix a on otišao 30 posto gore,i ušao u neke druge.
a i ostalo je jdpl još malo kod mene.
Bolje da si ostao u JDPL, nego otišao u BLJE, tamo ti je gubitak a ovdje bi bio poveći plus dodatno.
Moje mišljenje, možda sam u krivu, vrijeme će pokazati, ali za sada sam i tekako u pravu.
lp
[/quote]
nisam bio prisutan,da li su ovi veći nalozi protrgovani na asku ili bidu?
može mi netko objasniti zašto je država kad je poklonila brodosplit onom sa šarafima za 1 kunu ,ostavila potraživanje od 100 milijuna kuna koje brodsplit ima prema jadroplovu.
ako to nije korupcija,ne znam što je?