Smjer ravno do dna. Uhljebi koga god mozes i ne mozes na drzavnu sisu jer ovakvi poput Cudine bi inace bili kruva gladni da nije drzave.
Ja necu odat svoj izvor, al on je iz okrilja same kompanije. U medije su plasirane dezinformacije. Ugovor je dolarski (cca 30 mil.) i opcijski 3+1 sa isporukama od 2017.
Ne znam zasto nisu o točnim brojevima obavijestili javnost, no meni je to čak i nebitno jer su ugovori dobri. Ako vi ne vjerujete to je vaše pravo. Uvijek je bilo nevjernika, burza i Jadroplov očito nisu iznimka.
Fahrudine bog ti da okani se brodova i drži se bureka i baklava.
Fala ne bum. Mislim da je to prije tvoj fah. Ide za koji dan poziv za iskazivanje interesa za prodaju dionica u drzavnom vlasnistvu. Navodno.
@fahrudin
imaš dobar izvor
Država kreće u privatizaciju tri hotelske i jedne brodarske tvrtke iz svog portfelja
ode jadroplov ovih dana!!! tko je jamio jamio je!!!
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
Pa sutra bi ovde sigurno moglo bit zanimljivo.. znači ipak se nije bezveze ono jedno vrijeme skidalo s aska sve do 120 kn. 🙂 🙂
pratim trgovanje zadnjih 10-ak dana i meni to ovako izgleda:
postave se veliki nalozi na prodaju oko 100 kuna, po par tisuca komada, stisce se na prodaju, a malim nalozima se kupuje sve ispod, 90 % transakcija je otislo na način da netko skida sve s aska, redovito i male kolicine. mizeran broj dionica i transakcija je otisao lupanjem po bidu, vidjet cemo.
@hugh
trenutno je 100kn,a nominala 360kn. moja prepostavka da će sada napumpat cijenu do prvog kruga radi prosjeka.bum vidjeli.
s obzirom kako kmeri rade privatizacije ne bi se začudio da bude za 1 kunu.kad imamo ministra zagorca pomorca.
Barem će krenuti fino danas tako da svako ima priliku izać ako sumnja da će bit po “kunu”, ili uća ako smatra da će biti dokap po punoj jačoj cijeni… Sretno svima 🙂