danas još jedino od brodara rast nije odradio jadroplov.očekujem danas u drugom djelu trgovanja i u narednim danima.[emo_palacg]
Kolega Lapad, pa kad ćete se već natovariti tom dionicom da više ne čitamo vaše bisere i dezinformacije? I ja bih još htio ispod 90, ma čak i ispod 100, ali ako ne ide, ne ide.
@frankie
Dobro su se sjetili nakon toliko godina.
Bitan je dio “ovim putem obavještavamo medijsku javnost da ne možemo u cijelosti potvrditi navedene tvrdnje”, ali valjda djelomično mogu. Ili dokapitalizacija ili propast, nadam se ovo prvo jer sam pun badela 🙂
@frankie
Dobro su se sjetili nakon toliko godina.
Prema onome sto govori Toula pocinjena steta od strane ova dva managera u Jadroplovu je u iznosu od preko 100 milijuna eura,ali to nije ni bitno ovo je igrokaz,a djelo ce u zastaru mada je to iznos koji je cak nesto visi od iznosa ovih par navodnih novogradnji sta su sad narucili.
Procjena vrijednosti?
Ovi ce brodovi kostat na kraju ko kajgana svetog Petra.Sektor razvoja i tim projektanata u prevodu copor novih uhljeba na sisi Jadnoplova. Mila majko ima bit da se ovo grade svemirski brodovi,a ne 4 skatule za prevoz rasutog tereta. Ovo jos nisam vidio da brodovlasnik ima tim projektanata,ali s obzirom da je ovo Hrvatska glupost uvijek nadvisi sva moja ocekivanja. Ocekujem da se po splitskog skvera uhljebi u Jadroplovu. Mogucnosti za razvoj su nevjerojatne.
http://dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/139317/Novi-angazman-bivseg-direktora-BIS-a-Cudina-vodi-Sektor-razvoja-Jadroplova.aspx
___________________________________________________________________________________________
idemo u dobrom smjeru.[emo_palacg]