ali uglavnom da ne duzim, brodari su mi trenutno best buy, bdi je oversold do bola, konsoldiacija i napad na prethodni vrh, dokapitalziiaciju jdpl smatram jako pozitivnu za postojece dionicara iz prethodno navedenih razloga i ista mi nudi element sigurnosti.
Po koliko je dokap?
Brod DON FRANE BULIĆ,koji se prodaje već oko dvije godine,je opet na popravku i to 22 dana!
I ovaj kvartal će imati veliki gubitak u poslovanju.
@lapad
brod don frane bulić je na redovitom remontu u Nantong Shipyard.odlazak iz remonta je 10.02.2014g.
p.s. prijatelj mi je električar na don frani bulić,te mi je rekao prije neki dan kad smo komunicirali.a što se tiče prodaje,prodat će se kad jedan od ugovorenih brodova iz 3.maja dođe na uporabu,a možda ni tada.
MINISTAR prometa Siniša Hajdaš Dončić u Splitu je danas predstavio novi Zakon o pomorskom dobru. Zakon je jedan od važnijih, naglasio je Hajdaš Dončić…. Tko zna možda je bilo govora i o Jadropovu…
Jadroplov po procijeni koja je napravljena vrijedi 287 kn po dionici + novi brod + potencijalno novi.
Pa svatko neka odluči za sebe.Vidim potencijal s obzirom na najavljenu privatizaciju.
ovde se sigurno nešto kuha prije dokapa… po asku se udara non-stop…
Jadroplov po procijeni koja je napravljena vrijedi 287 kn po dionici + novi brod + potencijalno novi.
Pa svatko neka odluči za sebe.Vidim potencijal s obzirom na najavljenu privatizaciju.
Možete navesti konkretnije o kojoj procijeni se radi i od kada?
Inaće lijepo izgleda JDPL, 1 dnevno netko čisti ask, pto nije tako loše, naravno ako ste dioničar.
lp
i mene bi zanimala ta procjena, čija je, koji je njen status, jel se tom brojkom barata službeno u pregovorima?
Zasto kolega lapad uvjek ponavljate isto kad je i u Jutarnjem listu novinar Ratko Boskovic u analizi hrvatskih brodogradilista od prije tri dana naveo da su brodovi ugovoreni “za nesto nize od 30 mil USD”.
Nije ga nitko demantirao. Ministar je navodio ukupno ugovoreni posao u Uljaniku pa ste dijelili.