JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opet napucavanje na krilima ove špekulacije sa diokijem.neko je likvidan pa gleda prilike za ulaz.

nebih baš rekao da je ovo izlazazk iz DIOKIJA
6445 komada je iz komada protrgovano dionica po cijeni od 80kn
11:33:52h 6445komada 80,00kn 515.600,00

Kolega lapad, jesu li sad zadovoljeni apetiti? Možemo li očekivati promjenu boje Vaših komentara. Jer na ATPL Vam to sasvim dobro ide.

Ja svoje prodao.
Jednostavno ne vjerujem Državi da će sprovesti privatizaciju u svoju korist i korist malih dioničara.

A te priče da dokap ne može ispod sadašnje nominale, objesite mačku o rep.
Ovo je hrvatska Vlada. Sve može.

Kad god pomislim da to možda netko od većih izlazi, od iskrenih forumaša stigne demanti.
[/quote]

Možete biti mirni kolega, i ja sam otpustio jučer dio dionica JDPL koje sam kupio na 67-70 HRK.
Što se današnje trgovine tiče, radi se o jednom skrbničkom koji je imao točno taj broj dionica, tako da su oni vjerojatno prodali ( 6445 ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gosn plavi…Tek sada kad ste vi prodali gotovo sam siguran da više nema nazad..
U svakom slučaju sretno vam bilo na burecima i čavapčićima…

A BALVANA!!! :) :) :)

http://www.dryships.com/pages/report.asp
[emo_smijesak]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Prodao manje od pola..
Možda više nego cijeli Vaš portfelj.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Prodao manje od pola..
Možda više nego cijeli Vaš portfelj.

lp
[/quote]
Da dobro ste rekli…možda…[emo_smijesak]

ups…čija je ovo tisućica na bidu…[emo_zacudjen]

ovdje je bio dogovorena transakcija na 80 kn pa su gurali cijenu,ali s obzirom da nema nekih posednih razloga za rast trenutno opet će kliznuti nazad.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Razloga ima i tekako…pogledajte supre i handyje…privatizaciju i dokapitalizaciju..
A po ovom što ste napisali ovaj što je kupio ispada da je u najmanju ruku najblaže rečeno buhala na kvadrat..

još 7000 po 80 kn.. neko se fino prekrcava, e sad dal je lud taj šta uzima po 80 il taj šta mu prepušta… vrijeme će pokazat. al Supre i Handy drže svoj trend rasta vozarina iz dana u dan, polako al sigurno..

pa netko je i prodao količine a zna šta sve slijedi kroz dokap mirovinaca . danas opet dogovorena transakcija od 7000 kom na 80kn.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close