Supre i Handy lagano up,up svaki dan… odlično
http://www.dryships.com/pages/report.asp
…ja drugi razlog za pad cijene ove dionice ne mogu naći…osim možda novi brod u floti…
Dosta naloga na prodaji koje će neko teško preskočit… mislim da uskoro neće doć do nekog značajnog porasta cijene… šteta jer Supre i Handy konstanto rastu svaki dan, pomalo al rastu..
ma nema tu nekog otpora,samo neizvjesnostoko mogućeg dokapa dri cijenu na ovim razinama. jdpl će biti jedna od boljih priča ovih dokapa sa mirovincima .ne zato jer to netko jarko eli već je kompanija trenitno na dnu konjukture i kad se trend preokrene bit će dosta rekorda za oboriti.
da konačno imamo privatnog vlasnika i da se jdpl ne muze.
ma nema tu nekog otpora,samo neizvjesnostoko mogućeg dokapa dri cijenu na ovim razinama. jdpl će biti jedna od boljih priča ovih dokapa sa mirovincima .ne zato jer to netko jarko eli već je kompanija trenitno na dnu konjukture i kad se trend preokrene bit će dosta rekorda za oboriti.
da konačno imamo privatnog vlasnika i da se jdpl ne muze.
i ja vjerujem u takav scenarij… možda se zato i štopa cijena s ovim nalozima da ne ode predaleko jer ima njih par u Top 10 šta polagano skupljaju.. to su splitski odvjetnici koji vjerovatno u takvim krugovima gdje se kreću znaju dosta više od nas..
http://www.dryships.com/pages/report.asp
…a nije to ni pomalo al’ jest redovito[emo_smijesak]
super mi je ovo potraživanje od države od 120 milja kuna.a da jdpl to prebije za udjel u državi,kao što linić ima običaj raditi sa drugim firmama.ako on to može onda ne bi bio problem to provesti.[emo_zacudjen]
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $20486 (UP 1530)
BPI Average of the T/C routes $12915 (UP 38)
BSI Average of the T/C routes $13437 (UP 54)
BHSI Average of the T/C routes $9549 (UP 67)
Ma vidi ovog JDPL, pa šta ćemo mi s ovim Suprama i Handy-ima…. stalno idu up.. kako bezobrazno 🙂 🙂
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $20472 (DOWN 14)
BPI Average of the T/C routes $12892 (DOWN 23)
BSI Average of the T/C routes $13500 (UP 63)
BHSI Average of the T/C routes $9591 (UP 42)
Kud plovi ovaj brod sa Suprama i Handy-ima svaki dan?? 🙂 🙂 🙂 🙂
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $20148 (DOWN 324)
BPI Average of the T/C routes $12731 (DOWN 161)
BSI Average of the T/C routes $13643 (UP 143)
BHSI Average of the T/C routes $9640 (UP 49)
Ajmo Supre i Handy… ihhaaaaaaaaa