JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo za Kovacica,bravo za Podlipec,bravo za Peronju i tako unedogled sve strucnjak do strucnjaka u pomorstvu. Bravo ce bit kad ovakve uhljebe smjene sve do jednoga.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Neka se flota širi…nemoj cijepidlačit frenkie….a i treba ovo linić prodat…treba mu love…tako da…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

flota se mora širiti,deal je već dogovoren.kad se izmjeni zakon o mirovincima koji ide u sabor,dokapom se ojačava jadroplov a kupuju se brodovi po tržišnim cijenama od brodosplita kako bi se brodogradilište održalo u prijelaznom roku.nema subvencija više jer eu ne da ali ovako je zaobilazno odrađen dobar deal za split.
uvijek je bio problem kapital ,sad imamo izvor koji je skoro pa neograničen kako bi se jdpl mogao širiti.

evo čitam danas o norveškom sovereign wealth fondu koji ima u mađarskoj par pozicija.
prelažem ovima našima iz monty pajtona da odu do njih i porazgovaraju.miljarda eura nam je garantirana.a norvežani vole brodarstvo

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

U tu pricu mi se iskreno ne da ni ulazit,ali zadnja zbivanja u Skveru mi govore o tome kakvi ce se brodovi tamo gradit. Vrlo skoro od brodova preko santi leda cemo doci na brodove od papira ili pricica.Biraj sto ti je draze. Nadalje u prijelaznom roku postoje obveze drzave prema Brodosplitu tako da ti ta prica bas ne drzi vodu.

A je li ovo na djelu ptice umiru pjevajuci?

Debeljaka je Kukurikavcima uvalila Jadranka Kosor i njezin ministar Đuro Popijač. Kosor je, kao što je poznato, uvalila Debeljaku još nešto, a to je 18 milijuna dolara potraživanja prema Jadroplovu za financiranje gubitka koji je nastao prilikom izgradnje dva zadnja broda u floti. Ni kriv, ni dužan, Debeljak je tako dobio priliku da možda dograbi i Jadroplov, koji će zajedno sa ostalim državnim blagom, poput Croatia osiguranja, na prodaju. S obzirom na kriminalni čin, o kojem je Index iscrpno izvještavao, a odnosi se na isplatu lažnih šteta Jadroplovu iz sredine 90-ih, veliko je pitanje što će se zapravo dobiti prodajom, odnosno, tko će uopće izraziti želju za kupovanjem državnih tvrtki u kojima se odigravao takav koruptivni kriminal.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/debeljak-u-suzama-a-drzava-mu-svaki-mjesec-placa-za-brodosplit-40-milijuna-kuna-/706694.aspx

Je…samo neznam za koga….meni je u ovoj priči jedino jasan smjer u kojem se kreće brodosplit…..a jdpl ide na bubanj..

A debeljak neće niti u najluđim snovima dobit jdpl…jer nema love za to…

Ma ne opterećivati se tim.
Jadroplov po procijeni koja je napravljena vrijedi 287 kn po dionici + novi brod + potencijalno novi.
Pa svatko neka odluči za sebe.Vidim potencijal s obzirom na najavljenu privatizaciju.

Ma to treba dati debeljaku za 1 kunu da se smire ovi radnici u Brodosplitu.Pa ce on gradit brodove.

Pa mogu dako dati i meni atpl po jednu kunu….[emo_smijesak]
Na kojoj ste vi planeti kolega…

bolje će pazit debeljak na jdpl nego politika,u to budi siguran,njih je jedino briga da radnici ne izađu na ulice.
p.s.nemam ništa protiv da država da vama,kolega njihovih 10-ak % atpl za kunu.

A nisam se nasmija ovako davno….jeste vi to sanjali….možda debeljak dobije i aci…i cros????
Nikad se nezna…Ali zato atpl neće sigurno…jel da???
Over and out

New Report

Close