Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $37628 (DOWN 1237)
BPI Average of the T/C routes $16171 (UP 222)
BSI Average of the T/C routes $12152 (UP 177)
BHSI Average of the T/C routes $8948 (UP 86)
Supre i Handy stalno u uzlaznom trendu…..to je jako lijepo vidit 🙂
Imamo li novca,snage,volje i znanja za jedan ovakav iskorak???
Nikakav interes za ovom dijonicom.Nega je li netko cuo da Jadroplov razmislja o kupnji jos jednog polovnog broda???
Ko da je ikad u zadnjih 3-4 godine bio ikakav interes….nigdje se ne piše o mogućoj kupnji još jednog broda,znači može samo bit i nagađanje.. a šta misliš da ovde država dijeli braniteljima dionice,pa to bi bio potop malo veći…
kako nema interesa. tenutno je faza akumulacije jer je naglo skočila sa 60 kn na 80.s druge strane se isčekuje dokap od strane mirovinaca kad promijene zakon ali ja sam tu optimist sa obzirom na book jadroplova i trenutnu tržišnu cijenu.
moje procjene idu oko 100 kn .
gledaj da se razumijemo,ja bi volio i više od 100 jer imam JDPL,al gledajući ZSE ovdje sve traje par dana i odma izlaz i rušenje..za burek naravno
A nije bas nagadjanje zato i pitam jer ne znam je li patka.Kontam da Vas ima jos sta ste blizu oltara ili makar malo blize od mene.
kako nema interesa. tenutno je faza akumulacije jer je naglo skočila sa 60 kn na 80.s druge strane se isčekuje dokap od strane mirovinaca kad promijene zakon ali ja sam tu optimist sa obzirom na book jadroplova i trenutnu tržišnu cijenu.
moje procjene idu oko 100 kn .
a ne znam što je tu optimistično ako bude dokap po 100!? udvostruče količinu dionica za lovu kojom mogu kupiti dva polovna supramaxa. pa bi se za dvije godine dobit od devet umjesto sedam brodova dijelila na dvaput više dionica. divota. umjesto da imaš dobit 35 kuna po dionici i cijenu dionice 350 imat ćeš 20 kuna po dionici i cijenu 200.
ali budući da ova vlada ionako baš ništa ne provede od onoga što najavljuje mislim da nema straha da bi tog dokapa moglo ikad biti.
ja sam dalje od tebe, vjeruj mi… 🙂
A nije bas nagadjanje zato i pitam jer ne znam je li patka.Kontam da Vas ima jos sta ste blizu oltara ili makar malo blize od mene.
Na radiju u ponediljak bio Kovačić. Na 2:40 Marinković je natuknuo nešto o mogućoj nabavci još jednog broda, čak moguće i novogradnje, no g. Kovačić to nije izričito potvrdio, ali na samom kraju opet nešto petljaju o tome. Uostalom, poslušajte sami.
Svakako, izgleda da se tu nešto krčka, no moguće je da to rade unaprijed očekujući uspješnu dokapitalizaciju, pa da ne čekaju s nabavom brodova jer im cijene rastu?
Bravo za Kovačića…[emo_smijesak]..[emo_palacg]
Jel se ovo meni čini ili je jdpl malo živnuo ovih dana..