Ma nikakva ulaganja ne tribaju samo stavit stramce(uzest u lesnine one najeftinije od 200 kuna komad) po podu i eto 150 kilo kuna dnevno cista dogodine.Kad vidis ovakve kalibre ulagaca vizionara onda se stvarno pitas sto radis na ovom trzistu.
Važno je za napomenuti da je jdpl vlasnik zgrada i hzzo-a i hzmo-a..[emo_smijesak][emo_namigusa]
Odakle ti ova informacija??? Moze neki dokaz za ovo??? Vlasnicki list mozda???
provjeri ako si skeptičan…
Zgrada HZZO-a i HZMO-a i naravno zgrasa jdpl su u vlasništvu jdpl vjerovao ili ne..
Lako je provjerit samo mi treba broj ZK izvadka,a do njega necu uspjet doc nasumicnim gadjanjem zato daj broj ZK izvadka ako ga imas.Jako sam skeptican po tom pitanju jer za to nikada nisam cuo,a jadroplov mi je jako blizak. Po mojim saznanjima 3 su suvlasnika navedene zgrade anagrafske oznake Obala kneza Branimira 14, 15 i 16.
Po mojim saznanjima su HZZO, HZMO, te Jadroplov kao investitori postali vlasnici zgrade na spomenutoj lokaciji 1961. godine.
neznam zk izvadak ali znam da su zgrade u najamu i da je jdpl vlasnik..
A koga kopka neka kopa…
I nije zk izvadak nego zk uložak….ako ćemo pravnički…čisto edukacije radi..
Ma ne kopa me uopce. Dobro sad kad smo se pravno educirali ZK ti je jedino mjerilo vlasnistva pa cisto da vidimo na cemu smo tocno.Sto bi me kopalo.Ni iz zepa ni u zep,ali radi sire investicijske zajednice koja ulaze drzim da treba dati tocne informacije da se netko ne zahebe ulozit,a da je ovo patka koja ce kasnije postat puran.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/162633/Default.aspx
Tri suvlasnika objekta na adresi Obala kneza Branimira 14, 15 i 16 poslala su Gradu Splitu, točnije Uredu gradonačelnika Željka Keruma, još prije dva mjeseca dopis s naznakom “hitno postupanje”, kako bi se iznašlo rješenje spomenutog problema i prekinulo postavljanje šetnice.
šetnica nema apsolutno veze sa zgradama koje su u najmu..
Jdpl je dobra udavača…ima nekretnine na najskupljoj poziciji od svih firmi izlistanih na zse…
A kad se vozarine oporave,što očekujem vrlo skoro,bit će mlada….ma ka Nuša iz prosjaka i sinova :)…
Setnica nema veze s objektom to je i meni jasno i to je tocno, ali ovi pricaju o tri suvlasnika objekta,a koliko se ja sjecam radi se o jednom objektu koji BTW nije setnica. Sad me jedino ZK moze uvjerit da je ovo sto govoris istina. Ali ako treba zovnem ja Papica ili nekog drugog sutra pa cu znat da li je to istina ili ne mada s drugu stranu opet necu imat broj ZK izvadka,a ja sam ti poprilicno sumnjicav. Ovako su i na KSST pricali o miljunima kvadrata,a na kraju cisto vlasnistvo spalo na par livada.
Sad da je Jadroplov dobra udavaca i da ce bit meda i mlijeka kad vozarine krenu kad krenu i ako krenu sve stoji,ali mene sad kopa ova zgrada i koliki najam oni ubiru od ovoga. Sigurno ne mali na onoj lokaciji za onoliku povrsinu,ali ne vidim ga nigdje ni u izvjescu.
Nista te ja ne razumin.Zato sto je citava zgrada od Jadroplova prema tvojim tvrdnjama zato vidim HZMO u prvih 10.[emo_zacudjen]
Pitanje je vrlo jednostavno i precizno ciji je objekt koji se proteze na katastraskim cesticama 9521/1,9521/2,9521/3 i 9521/4 ukupne povrsine 4465 m2,a u kojem obitava(namjerno obitava umjesto radi) osoblje Jadroplova, HZZO-a i HZMOa. Ti kazes da je cijeli objekt od Jadroplova sto znaci da su sve 4 cestice od Jadroplova(po principu pravnog jedinstva zemljista i zgrada tzv superficies solo cedit).Na koje gorivo voze jadroplovovi bulkeri i koliko trose na dan me ne interesira.
To spomenuh usput…a za tvoje razumjevanje neznam…[emo_smijeh]
Provjeri slobodno što sam napisao..
Ne beri brigu o mojem razumjevanju,razumin ja daleko bolje nego sto ti mislis,a napisao si da je vlasnik cijelog objekta Jadroplov no ja to uzimam u sumnji s obzirom na informacije kojima raspolazem. I sad umjesto direktnog odgovora dobivamo sijavanje ilitiga moonwalk.
Radi interesa sire investicijske zajednice jako je bitno je li Jadroplov vlasnik 1/3 objekta ili cijelog objekta. Ne kazem da nije ali po mojim saznanjima oni su vlasnici samo 1/3. Ono sto mi je dostupno sam postao,a ti sada mozes misat da ne zagori kolko god hoces no hoce li nam to pomoc da saznamo tko je vlasnik ne znam.
Bar me nagradi sto sada znamo o kojim katastarskim cesticama pricamo(na kojima lezi objekt/zgrada)
Aj kad već ideš provjeravat vidi koliko vridi sve skupa što jdpl ima na zapadnoj obali…tribalo bi i meni da znam koliko točno vrijedi jdpl…[emo_smijesak]