Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $5797 (UP 226)
BPI Average of the T/C routes $6179 (UP 87)
BSI Average of the T/C routes $9326 (UP 19)
BHSI Average of the T/C routes $7764 (DOWN 1)
ja ga čekam na 50 , pa što bude . meni svakako dobro.
..teško na 50..ali sve je moguće–ove ture iznad 69..
nevjerojojatno šta se na ovoj dionici događa.nitko iz top 10 nije pordavao nego dapače kupovao dionica klizne sa 90 na 60.dokap o kojem se priča mora ići po barem 100 kn plus knjigovodtvena je 400 kn a po njoj bi bio jedino fer i pošten dokap( to ne očekujem kad vidim u kakvoj državi investiramo u dionice,ali)
stvarno sam razočaran,ne zbog sitnog gubitka koji sam uspio sa shortanjem smanjiti na minimum ,već radi klime oko burze i dioničarstva i mislim da mi je ovo poslijednja naša dionica koju u koju ću zadugo ulagati.ne znam zašto gubiti vrijeme na zse kad postoje likvidna i normalna tržišta. čak i turska u ovom okruženju revolucije raste prema gore.a otkad sam tamo prisutan index je otišao sa 55 000 na 77 000.šta reći dalje.
volio bih da bude tako, ali…. dosta sam puta bio svjedok one ….” uzima se u obzir prosječna cijena u zadnja 3 mjeseca …” a cijena se već dobro urušila.naravno, ovo je dokap i ne mora ovo igrati nikakvu ulogu, ali ovo cimanje cijene prema niže mi je malo sumnjivo, a nitko iz top 10 ne prodaje.kako sam već rekao, čekam je na 50 i eventualno niže, čime bi bio prezadovoljan. a opet, ako počne rasti, opet dobro.
Izdavanje novih dionica po 10 kuna bi vjerovatno bio skandal pa je vjerojatnije da se dokapitalizacija provede po 10 % sadasnje nominale,tj. po 36 kuna.
Nominala se jednostavno smanji s 360 na 36.To neki valjda vec znaju pa i cijena ide tamo.
Poštovani kolega @lapad, vaša “gledalica” je u kvaru…[emo_smijesak]
Izdavanje novih dionica po 10 kuna bi vjerovatno bio skandal pa je vjerojatnije da se dokapitalizacija provede po 10 % sadasnje nominale,tj. po 36 kuna.
Nominala se jednostavno smanji s 360 na 36.To neki valjda vec znaju pa i cijena ide tamo.
Pa mislim stvarno.. što reći? [emo_beztona]
Za one koje je brinulo što se u Top10 nalazi Jadran kapital U LIKVIDACIJI, pa su se plašili ili možda nadali da će biti jeftine rasprodaje, eno je danas izašao poziv na GS JAKT u kojemu između ostaloga piše:
10. Donošenje odluke kojom se utvrđuje da Društvo prestaje biti zatvoreni investicijski fond s javnom ponudom danom pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji …
11. Donošenje odluke kojom se utvrđuje da Društvo nastavlja dalje poslovati kao dioničko društvo …
Dakle, neće biti likvidacije ni prisilne prodaje njihovih dionica JDPL.
Dakle, neće biti likvidacije ni prisilne prodaje njihovih dionica JDPL.
to opet ne znači da oni neće krenuti s rasprodajom dionica JDPL-a ako im zatreba keš