koliko je danas bhsi ?
09-May-13 551 3 0.5 US$7716 8
pola posto jači nego jučer[emo_kuna]
Gle, ovo vam je malo jača fora da ne mogu obrisat niti korigirat svoj post…
Danas pojačan interes za ovu dionicu,već otišlo 20 komada ;-)….pa jel moguće??
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $5725 (DOWN 182)
BPI Average of the T/C routes $7888 (DOWN 35)
BSI Average of the T/C routes $8959 (DOWN 41)
BHSI Average of the T/C routes $8184 (UP 34)
ovo je jedini sektor koji već dulje vrijeme raste iz dana u dan .da li je jdpl sa ovim cijenama handy-a na breakeven-u ? Tech je nedavno govorio o tome , ali ni on nije bio siguran. ima li netko pravu informaciju ?
kolega falco
rekao sam nedavno,prvi kvartal 11 milijuna kn gubitna a drugi ce biti oko 15 mil gubitka.
te sitne promjene u spot vozarinama nisu toliko bitne koliko ti mislis,bitniji je time charter iliti vremenski najam broda na visemjesecni,godisnji perod…
2 broda su u suhom doku,tj. vozarina im je 0 usd dnevno a imaju trosak oko
6000 usd dnevno.znaci,kao da voze sa minus 6000 usd dnevno.
svaki plus je plus.imaš li ti info koliki im je najam ?
a ovo za 15 mil minusa ne bi se kladio .
koja su to 2 broda ?
koliko se sjećam, netko je ovdje tvrdio već prije nekoliko mjeseci za neki brod, čini mi se za don franu, da je dugoročno izvan pogona. ali istovremeno u izvještaju za q1 stoji
Svi brodovi su u proteklom razdoblju plovili bez značajnijih tehničkih zastoja, zadovoljavajući stroge kriterije klasifikacijskih društava.
Ja ovdje nikad ne lazem.na njihovoj web stranici je pisalo da je brod DON BULIC na popravku 4 mjeseca pa je nakon nekog vremena to izbrisano s njihove stranice.
Gorgija, ne optuzuj mene vec nih i neozbiljne info s njihove web stranice.
PRIJE PAR TJEDANA je pisalo da su 2 na dokovanju,a sad je jedan,u doku se obicno bude 15-20 dana.JEL sad sve jasno?
koliko se sjećam, netko je ovdje tvrdio već prije nekoliko mjeseci za neki brod, čini mi se za don franu, da je dugoročno izvan pogona. ali istovremeno u izvještaju za q1 stoji
Svi brodovi su u proteklom razdoblju plovili bez značajnijih tehničkih zastoja, zadovoljavajući stroge kriterije klasifikacijskih društava.
[/quote]
onda ovo lapad što ti govoriš nije točno.