JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da je trenutak ili sad ili skuplje..

prije 106KN šta se ćešete, uzrujavate i pišete … Na toj cijeni treba razmišljat van, korekcija ili stisnit zube i bit još unutra. Sve do tada piškit ću kakit ću. Kome nije jasno zašto 6000 Komada stoji na bidu vrijednom 500 000 a ne poklapa se neće mu nikad ni bit jasno.
[emo_namigusa]

http://finance.yahoo.com/

smootko
ne valja samo navijati za rast dionice.treba biti posten i pisati o cinjenicama a ne samo pisati lijepe stvari.i ja imam dionice jdpl i to vjerovatno puno vise od tebe.

Moguće, ali ja imam puno veću zaradu.. stvar tehnike. [emo_namigusa]

Šta se tiče činjenica i lijepih i ružnih stvari. Činjenica je da je sve crno u sektoru, a najcrnje je obično prije svitanja. Ja stoga već pričam o svitanju, crnila je valjda već svima dosta.
To što vi ne možete ili nećete to shvatiti je vaš problem, a motivacija vam je još uvijek upitna, bar što se mene tiče. Ta vaša izjava da imate puno dionica možda je a možda i nije točna, bez uvrede.

Ja imam dionice JDPL i želim da rastu i uvjeren sam da će još rasti. Ako griješim platit ću, ako sam u pravu zaradit ću.

A sad odo gledat SBLK, tamo se bar ne trebam natezat po forumu, tamo se ljudi kuže u prilike.

I još par stvari da dodam da ne bi poslije bilo zabune. Ja aktivno trgujem dionicama i tražim prilike koje kupujem. U nekom trenutku ću sigurno skratiti, moguće i posve prodati JDPL.
Ne dolazi u obzir da me poslije prozivate za navlakača i šta ti ga ja znam.

Osnovna teza koju ja ovdje zastupam je da je danas NAV JDPL preko 250kn, da se pokazuju naznake oporavka i da bi trebao rasti bliže NAV-u dok se ne vidi kako će se stvar dalje razvijati. To je glavno, a smatram i da je percepcija o JDPL puno lošija od stvarnog stanja stvari te sam tu vidio priliku za ekstra zaradu.

Tu moju tezu može provjeriti svatko tko izračuna NAV i baci pogled na kretanje vozarina. Tko se ne slaže sa mnom, nek ne kupuje, a tko kupuje sam preuzima rizik i nek razmišlja svojom glavom.
Ja ću kao što sam rekao vjerovatno u nekom trenutku skraćivati pa i prodati, to možda napišem a možda i ne napišem na forumu. Možda će to biti zato što ću misliti da je precijenjen, a možda će mi trebati novac za neku drugu priliku koju budem smatrao potentnijom itd.

Ovo pišem iz razloga što sam zaista mnogo aktivan posljednjih dana na ovoj temi, pa neka su vam jasne moje namjere. Nisam odgovoran za ničije postupke. Držim da sam bio argumentirano aktivan i da nisam pisao besmislice ni prazne drukerske priče. Ne radi se ovdje o nikakvom Diokiju, Ingri, Badelu i šta ti ga ja znam. Eto!

Brodari vani divljaju, sva sreca da me onaj nalog od 6000 komada “nasamario” pa sam jos dokupio danas

hehe, koje su to fore na bidu. predškolski program. ovo sad je ko produžeci.ko uspije nagraditi bid je ko da je zabio zlatni gol.

Zašto su prodavači tako tromi i nezainteresirani?
Kolega usenase, imamo zajedničke plemenite namjere. Evo pridružio nam se i kolega fago.
Nadam se samo da ti isti prodavači neće biti tako inertni kad budemo na našim željenim cijenama za ulaz.
[/quote]

Ja se nadam da se šališ i da si unutra. Nakon svih tvojih ranijih mozganja i teorija zavjere o kojima si pisao na temi, dok smo bili ispod 70kn, nije valjda da si prodao?

Da, ja sam recimo neki dan skratio na 84-85 i danas ponovo dokupio po 86-87. Nije bas neki potez, ali nisam vidio sta bi pametnije s tim parama pa sam utrpo opet u jdpl

@smootko

Ako ćemo po NAV-u onda je JDPL daleko od najpovolnijeg brodara u hrvata. TNPL ima NAV preko 1900 a cijena 420 pa ti računaj. Znam o vezi vozarina ali zato su atpl i jdpl već nagrađeni. A da bi se sudjelovalo na TNPL u istoj toj nagradi trebalo bi je kupiti sada na dnu jer i ovi današnji kupci JDPL nemaju još ništa od te kupovine ali zato oni koji su ulazili na dnu imaju 30%[emo_cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Vjerujem da vlada ima kupca za svoj paket Jadroplov dionica, sad, da l’ joj je netko kupca našao i doveo u Zagreb ili je kupac zapazio Jadroplov pa sam došao kupovati, to i nije tako važno. Vlada traži neovisnog procjenitelja. To je jedina činjenica koju sada imamo, a ona ide u prilog moje predpostavke. Kakav esop i Ezopove basne, hajte molim vas s takvim pričama u dječji vrtić[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Drys odradio danas rast od čak 8%,završio na 2.09 usd a najviša dnevna bila čak na 2.15,ostao bid na 2.13.
sutra su naši brodari u zaletu.

http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Zna li netko razlog rasta brodara vani? Još su na kraju dana nisko završili, kako su visoko bili u jednom trenutku.

New Report

Close