JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Istrošene su ove razine, teško je nešto značajnije kupovat.

da, intenzivniji promet može se očekivati na 45-50 kn
[/quote]

Već sam dugo na ovoj našoj burzi. Izgubio sam poprilične novce, ali još uvijek nisam shvatio logiku. Ne znam zašto, ali u ovoj vašoj tvrdnji kolega drako, kao da se oslikava sve to što ne mogu shvatiti.
Dakle ja se želim riješiti JDPL, no ne želim to napraviti potiho i pomalo na 60 kuna, već ću pričekati 45-50 kn da ih se riješim u velikom stilu.
Potencijalne kupce tu više mogu shvatiti. Hoću kupiti JDPL, jer ima potencijala za brzi neobjašnjivi rast, ali ne želim ga taknuti na 64 kune. Rađe ću pričekati da preskoči 100, pa kad svi navale onda ću i ja ući u velikom stilu.

….Već sam dugo na ovoj našoj burzi. Izgubio sam poprilične novce, ali još uvijek nisam shvatio logiku. Ne znam zašto, ali u ovoj vašoj tvrdnji kolega drako, kao da se oslikava sve to što ne mogu shvatiti….

I ti se ovome jos i cudis.Nevjerojatno.Tek kad shvatis logiku i ovo sto ti je napisao drako mozda pocmes zaradjivat.Do tada si osudjen na pushing.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

ma kužim ja frankie da velika većina ljudi apsolutno shvaća logiku burze i da zahvaljujući tome jako lijepo zarađuje na par nas naivnih. Ali da nema nas koji to ne možemo shvatiti, tko bi uopće gubio novce na burzi?

Evo samo gledaj ovu dionicu i reci mi na kolikim prometima pada,a na kolikim raste.Pa kad to uberes znat ces u kojem si trendu.Kad znas u kojem si trendu onda je lako odlucit da li kupit ili prodat.Ili mozda nije?S obzirom da nije ni logika koju si sada shvatio ti ne pomaze.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Što ti je ograničeni um. Ja čak ne mogu vidjeti niti da ima prometa na ovoj dionici, a kamoli da još skužim trend i valove. No svejedno ti zahvaljujem na savjetima, jer ovako jednostavno mi još nitko nije objasnio logiku kupnje ili prodaje. Možda primjenim na nekoj drugoj dionici.

Ima prometa druze koliko hoces.Preko 20 tisuca komada od 3.12.2012. Nije to bas tako malo,a kakav je trend to je subjektivno.Ipak je ljepota u oku promatraca.

frankie, jel to danas bio rast s većim prometom?

Ako je 2% rast onda je.Meni je 2% nista.

Istrošene su ove razine, teško je nešto značajnije kupovat.

da, intenzivniji promet može se očekivati na 45-50 kn
[/quote]

Već sam dugo na ovoj našoj burzi. Izgubio sam poprilične novce, ali još uvijek nisam shvatio logiku. Ne znam zašto, ali u ovoj vašoj tvrdnji kolega drako, kao da se oslikava sve to što ne mogu shvatiti.
Dakle ja se želim riješiti JDPL, no ne želim to napraviti potiho i pomalo na 60 kuna, već ću pričekati 45-50 kn da ih se riješim u velikom stilu.
Potencijalne kupce tu više mogu shvatiti. Hoću kupiti JDPL, jer ima potencijala za brzi neobjašnjivi rast, ali ne želim ga taknuti na 64 kune. Rađe ću pričekati da preskoči 100, pa kad svi navale onda ću i ja ući u velikom stilu.

[/quote]

Zatvori računalo pa ga upali ga za par godina i daj nalog za prodaju . Mislim da češ lijepo zaradit![emo_namigusa]

Boban Nenad podebljao poziciju sa više od 500kom!

Lp

Boban Nenad podebljao poziciju sa više od 500kom!

Lp pa šta ima veze kad nema ovde kruha još 2-3 godine…..ovde sa 30 dionica dižeš i spuštaš cijenu za cca 10 kuna

Ni na BELJU se to ime nije proslavilo.

New Report

Close