JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A pola dioničara svaki dan dolazi na forum nadajući se da ćeš objaviti da si kupio još 500 pa da konačno JDPL probije 100 kuna [emo_cool]

Malo ipak pretjeruješ . .
Ti , sam , nikako ne možeš biti "pola dioničara " .
[/quote]

A ne, ja sam ti iz onih drugih “pola dioničara”, onih koji kupuju a ne prodaju. A poslije Techmanove objave prošli put deset dana sam morao čekati s kupovinom dok se nije slegao Techman-efekt. Sva sreća da su sad u igri jahte [emo_smijesak]

Sad kad smo vidjeli izvješća svih domaćih brodara, mislim da možemo reći da je Jadroplovovo među boljim, ako ne i najbolje.
(A od ponedjeljka samo užvancija na krilima rasta BDI-a)

9. BOBAN NENAD 6.701 0,41%

Novi u top10.

Ima tko što na nadodat za novicu?:-)

Novi u top10.

Tu je novi ali u duhanima je stari. Pogledaj prvih deset kod hrvatskih duhana.
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:0::NO:RP::

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

odvjetnik iz Splita

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Novi u top10.

Samo je malo dokupio…
pa ušao u top 10
bio je ispod i prije…
Ništa spektakularno..
Volio bih recimo da vidimo neki erste ili tako nešto..[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

Gubitak Jadropolova gotovo 46 milijuna kuna

isprika…ispravak..

A BALVANA!!! :) :) :)

Radio sam prekjućer za klijenta analizu tržišta scrapa. Jedan podatak je interesantan

Porast vozarina omogućiti će pozitivno poslovanje brodova koji su na granici rentabilnosti i smanjiti ili usporiti njihov odlazak u rezališta. Manjak brodova koji odlaze u rezalište može dodatno popraviti predviđenu cijenu starog željeza jer će prisiliti rezališta sub continenta da poboljšaju svoju ponudu.

U 2010 izrezano je 790 brodova nosivosti 25.856.282 tona
U 2011 izrezano je 923 broda nosivosti 37.842.766 tona
U 2012 izrezano je 1187 brodova nosivosti 56.467.848 tona

U 2012 godini prosječno je izrezano 99 brodova mjesečno. U Siječnju 2013 je prema izvještaju Plateau monthly (www.platou.com) koji su vodeći svjetski brokeri izrezan je 31 brod. Usprkos manjem broju radnih dana u Siječnju to je značajno smanjenje.
Unquote

Šteta šta je ne mogu cijelu publicirati. Nije poziv na kupnju [emo_zloban]

Ima li na trziste scrapa ikakvog utjecaja rezanje vojnih brodova? Trenutno se reze nosac aviona Enterprise. A US Navy ulazi u znacajan replacemnet ciklus.

[/quote]
@ twixer
ne
@ techman
iako bi se po podacima za scrap dalo zakljuciti da bi ubrzo moglo doci do okretanja bdi-a, narudbze novogradnji su jednostavno tolike da anuliraju svu tonazu iz scrapa, dapace nikad vise tona i nikad mlada flota, jos cemo puno brodara u bankrotu vidjeti, vani cekam drys , od domacih lplh, ulpl i tnpl

A pola dioničara svaki dan dolazi na forum nadajući se da ćeš objaviti da si kupio još 500 pa da konačno JDPL probije 100 kuna [emo_cool]

Malo ipak pretjeruješ . .
Ti , sam , nikako ne možeš biti "pola dioničara " .
[/quote]

A ne, ja sam ti iz onih drugih "pola dioničara", onih koji kupuju a ne prodaju. A poslije Techmanove objave prošli put deset dana sam morao čekati s kupovinom dok se nije slegao Techman-efekt. Sva sreća da su sad u igri jahte [emo_smijesak]
[/quote]

I boat show Zagreb [emo_cool]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Prodavač je ovdje sigurno več nervozan. Možda i pogura na 100kn jer vidi da će izgubiti gaće! [emo_smijeh]

Prodavač je ovdje sigurno več nervozan. Možda i pogura na 100kn jer vidi da će izgubiti gaće! [emo_smijeh]

Istrošene su ove razine, teško je nešto značajnije kupovat.[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]

Istrošene su ove razine, teško je nešto značajnije kupovat.

da, intenzivniji promet može se očekivati na 45-50 kn

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

New Report

Close