Tørrbulkindeksen Baltic Dry Index faller ifølge Reuters tilbake 13 poeng tirsdag.
Fasit er nå på 825 poeng. Det er en tilbakegang på 1,55 prosent.
1,5% palo, nije odavno.
Promislite gdje država ima najviše udjela od svih brodara? Ako krene rasprodaja Jadroplov je daleko najbolja udavača, da se razmemo još uvijek na ovim cijenama. Ovdje će teći med i mlijeko.
Šta se mene tiče neka ga pošalje u bankrot. Kad se rasproda flota, upravna zgrada i ambulanta bit će bar 200 kuna po dionici iz stečajne mase.
Šta se mene tiče neka ga pošalje u bankrot. Kad se rasproda flota, upravna zgrada i ambulanta bit će bar 200 kuna po dionici iz stečajne mase.
Da su imalo pametni napravili bi dokapitalizaciju da se prikupi lova za brodove sad dok su jeftini. Npr. prikupi se 100 milja dolara, digne 50 milja dolara kredita i kupi 10 relativno novih brodova. Eto ti ozbiljnog brodara i posla za sve hrvatske pomorce. Ako to nije dobra investicija za mirovince onda ne znam šta je. Ja bi prvi bio za to, pa nek je dokapitalizacija i po 60 kn.
zna li neko kada počima trgovanje ovom dionicom?
između 13.30 i 14 h
… Eto ti ozbiljnog brodara i posla za sve hrvatske pomorce….
Zelis reci evo ti posla za sve hrvatske pomorce amatere jer netko tko naviga na jadroplova radi to iz ciste ljubavi sto je po meni amaterstvo.Profesionalci rade za pare,nikako iz ljubavi.
Zelis reci evo ti posla za sve hrvatske pomorce amatere jer netko tko naviga na jadroplova radi to iz ciste ljubavi sto je po meni amaterstvo.Profesionalci rade za pare,nikako iz ljubavi.
Što želiš reći, da ni u Jadroplovu više nema za plaće?
Baltic Dry-indeksen faller 1,0 prosent til 817 poeng onsdag. Capesize-ratene går tilbake 2,7 prosent.
Capesize 8.431 dollar (- 2,7 prosent)
Panamax 5.757 dollar (- 0,4 prosent)
Handysize 7.143 dollar (+ 0,4 prosent)
Supramax: 7.459 dollar (- 1,1 prosent)
Pada BDI i danas.
Baltic Dry-indeksen faller 1,0 prosent til 817 poeng onsdag. Capesize-ratene går tilbake 2,7 prosent.
Pada BDI i danas.
Čitao sam da će do sredine 2. mjeseca biti tako jer su zbog zime radovi u Kini usporeni pa je potražnja za čelikom smanjena. Osim toga, sad će im i nova godina. Zbog toga cijene vani a ni kod nas ne bi trebale padati bez obzira na pad BDI indeksa.