Nemam namjeru prodavat ispod 200 kn…
držimo te za riječ.
Baltic Dry-indeksen stiger 0,1 prosent til 838 poeng mandag. Capesize-ratene stiger 0,2 prosent.
Capesize 9.010 dollar (+ 0,2 prosent)
Panamax 5.831 dollar (- 0,5 prosent)
Handysize 7.079 dollar (+ 1,0 prosent)
Supramax: 7.610 dollar (- 0,3 prosent)
..volio bih da se varam ali iz svog skromnog ulagačkog kuta gledanja teško će ovo i preko 70kn..pretpostavljam da ovo prodaje onaj koji je kupova na 62kn,a on ima vrimena za čekanje..još kad sad dođe izvještaj bit će balalajka..da ponovim volio bih da se varam..
@Techman
Neš ti bitne stvari na 20.000 kn prometa.. tak je svejedno je li 58 kn ili 68 kn kad za promjenu od 15-20% treba par desetaka tisuća kuna.
da li je ovaj skok relevantan ako je samo 5000 kn prometa…?
Plusu se ne gleda u zube taman da je 70 kn promata a rast 50%. Misliš da je Francuze bilo briga kako su otišli na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku. Kad je padalo na još manjim prometima onda su svi šutjeli a sad nevalja, zato što je Tech kupio na 50 i bogati se a ništa ne radi. Trebalo je imati damu za takvo nešto.[emo_smijeh]
neka se zna :
bhsi danas + 107
Oooooo! Vidim da nam je topic oživio. To mi se puno više dopada nego kad sam postao monologe a talenti me optuživali da rušim i tajno kupujem. Kupovao sam cca 2 tjedna i kad sam završio to sam i objavio. Neke kolege su pitale za savjet i njima sam rekao da kupujem. Čak sam ih upozoravao da ne prodaju ali mislim da nisu slušali. Ali da smo načisto. Nema garancije da će se trend nastaviti iako intimno vjerujem da hoće. Vidjet će mo što nam sutra nosi.Gotovo cijeli portfelj mi piči uzbrdo. Mala kočnica je PBZ ali banke više ne kupujem. Pucaju od dobiti, manageri se maste nagradama a dionica katastrofa.
Da li možda netko zna da l’ danas jadroplov vozi prema stotki?
Izgleda da smo svi unutra, nema tko kupovat. Bit ćemo zadovoljni ako ne krene natrag.
I još sam htio priupitati, ako danas ide kakav njihov brod, u kol’ko sati kreće prvi brod prema stotki, i da l’ se još može dobiti kakva karta po 60 kuna makar na pomoćnom sjedalu[emo_smijeh]
Promislite gdje država ima najviše udjela od svih brodara? Ako krene rasprodaja Jadroplov je daleko najbolja udavača, da se razmemo još uvijek na ovim cijenama. Ovdje će teći med i mlijeko.
Izgleda da je BDI pao za 13 bodova
Tørrbulkindeksen Baltic Dry Index faller ifølge Reuters tilbake 1,55 tirsdag.
Artikkel av: Øystein Byberg (HegnarOnline – 22.1.13 14:23)
Tørrbulkindeksen Baltic Dry Index faller ifølge Reuters tilbake 13 poeng tirsdag.
Fasit er nå på 825 poeng. Det er en tilbakegang på 1,55 prosent.
Rekorden på 11.793 poeng ble satt 20. mai 2008.
Laveste notering kom 31. Juli 1986 og var på 554 poeng
Capesize-segmentet er ned 3,9 prosent, Panamax er ned 0,9 prosent, Handysize er opp 0,5 prosent mens Supramax faller 0,9 prosent.
Bulkselskapene har blandet utvikling på Oslo Børs tirsdag.
Belships stiger 4,29 prosent, Golden Ocean er opp 2,98 prosent mens Jinhui Shipping faller tilbake 0,34 prosent.