JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas plus 15% ,a svi junaci mukom zamukose.Doktore jel’se lakse dise??

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Danas plus 15% ,a svi junaci mukom zamukose.Doktore jel'se lakse dise??
[emo_palacg]

Istina, lakše se diše, korisniče lojtra, ali nisam ti ja teško disao ni kad je jadroplov bio na 50…kad neka dionica cjenovno padne, a ti u nju imaš povjerenja onda je s osmjehom dokupljuješ…tako je bilo i s jadroplovom, a tako je bilo i s industrogradnjom[emo_smijesak]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Pa ko mi udre nulu za onaj post ruka mu se osusila. Na ovom forumu je izgleda nedopustivo radovat se tudjem uspjehu. Sve drugo je dozvoljeno.Strava.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

2760 komada na 62 kune.

kaj čekate popapajte tog monstruma kad je jdpl tak dobar

kaj čekate popapajte tog monstruma kad je jdpl tak dobar

Brzo će to otići ako se brodari vani i danas zazelene.

Dečki moji, nije njemu namjera prodati nego samo zastrašiti i zato je izabrao pravi trenutak za postaviti ga. Zna on da ga sad nitko neće niti taknuti, ali zato će jasno postići cilj, cijena Jadroplova neće naglo u visine, a kupci će biti zastrašeni barem neko vrijeme.
No zato će svi koji se dvoume prodati biti ohrabreni to i učiniti. Možda mu još što i iskrcaju po bidu. Jer ima on neupadljive naloge i tamo, budite bez brige.
A da stvarno želi prodati, onda bi na ask povremeno postavljao isto tako neupadljive naloge po 200-injak komada.
E sad zašto tom vlasniku dionica ne odgovara povećanje cijene, ili mu još nije pravi trenutak za to, prosudite sami.
Znam, zvuči paradoksalno da prodavatelju ne odgovara povećanje cijene, ali to je upravo slučaj s ovim nalogom.

Samo se ti tješi, stavio je on nalog na prvo mjesto, da je htio strašiti stao bi na deseto. Očito je da zna nešto više od drugih, a priznajem da je frustracija velika.

A što misliš Ingroman koja se igra vodi s ovim nalozima od 20 komada?
Mislim da se ovakav veliki nalog u ovakvom trenutku i na ovako slabo likvidnoj dionici ne postavlja ovako kako je ovaj postavljen, ako se zaista misli bar nešto prodati. Njegova funkcija sasvim drugačije. Nema tu puno veze pozicija. Nije to ATPL.
Jer kad bi ga stavio na 10 mjesto, onda bi i neukima bilo preočigledno
A nije išao sa skrivenim nalogom makar bi efekt možda bio i bolji, jer tad nije isključeno da bi ga netko i zagrizao bar malo.
Ovako nema straha od toga.
Neće tako dugo proći i shvatit ćete što sam govorio.

Eno ti ga, na prvom je mjestu[emo_cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

samo se vi igrajte [emo_zloban][emo_zloban]

Zlo i naopako: Dok čekaju rasplet privatizacije, domaći škverovi ostaju bez naručitelja brodova

New Report

Close