JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ topalov

Hrvatski kreditni rejting nema ništa sa JDPL ali ima i te kako sa raspoloženjem investitora a oni su ti koji kupuju JDPL.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

danas je lijep dan za uletit.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

zašto baš danas? možda za 2-3 dana bude i puno ljepši? [emo_namigusa]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

obično prvi dan nakon ovakvih krupnih vijesti bude najveći lom na burzi.drugi dan već stabilizacija .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

obično prvi dan nakon ovakvih krupnih vijesti bude najveći lom na burzi.drugi dan već stabilizacija .

obično da..
u normalnoj državi i na normalnoj burzi…
samo što smo mi sve manje normalna burza i država [emo_ljut]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

ESOP je uvijek donosio pad, to nije dobar model za postojeće dioničare.

A pa taj esop nema veze s pamecu.Evo pokusavam to sagledat sa aspekta radnika.Kolika bi ta cijena bila??? Veca od ove na burzi??? Nema teorije,jer zasto bi platili vise u Esopu kad mogu proc jeftinije na burzi.Znaci ponudit ce im jeftinije nego na burzi,a onda ce oni na burzi to prodavat jos jeftinije nego su dobili/kupili.
Znaci po meni ako radnici vjeruju u firmu neka sami kupuju lipo na burzi i ulazu.Imaju najbolje informacije o kompaniji u kojoj rade.To je po meni najposten ije.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

A pa taj esop nema veze s pamecu.Evo pokusavam to sagledat sa aspekta radnika.Kolika bi ta cijena bila??? Veca od ove na burzi??? Nema teorije,jer zasto bi platili vise u Esopu kad mogu proc jeftinije na burzi.Znaci ponudit ce im jeftinije nego na burzi,a onda ce oni na burzi to prodavat jos jeftinije nego su dobili/kupili.
Znaci po meni ako radnici vjeruju u firmu neka sami kupuju lipo na burzi i ulazu.Imaju najbolje informacije o kompaniji u kojoj rade.To je po meni najposten ije.

a zašto bi oni to kupovali npr. po ovim cijenama , pa prodavali jeftinije ?
kakva bi im to bila matematika ?
gratis ih sigurno neće dobiti.

Pa zato sto ce vjerojatno kupit dionice na ovoj cijeni i uz nekakav popust.STo znaci da ce i ako prodaju ispod ove cijene biti u plusu. A ako ti vjerujes da ce radnici kupovat po 400 to je tvoje pravo??? Ja mislim prije da ce po 35 recimo i onda nastavit dalje rusit trenutnu cijenu.A iskreno se nadam da ce se trend okrenit.Mada za ovo nema bas pokazatelja trenutno.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

nitko nije rekao da će kupovat po nekim puno većim cijenama , ili kako ti već kažeš po 400.i tko kaže da će dobiti neki popust ako već budu kupovali po ovim cijenama ? ali im ovo već nije popust ?

A sto ce im onda radnicko dionicarstvo ako misle kupit po ovoj ili vecoj cijeni.Poanta radnickog dionicarstva je da kupe jeftinije. I koja je razlika onda izmedju radnickog dionicarstva i dionicarstva ako placaju cijenu koje je odredilo trziste??? A je li im ova cijena popust ili ne ne znam vidjet cemo iza nove godine. A sad ako ce kupovat po ovim cijenama to je super samo nosi rizik,a radnici ti bas ne vole rizik.

ne znam odakle panika
ako radnici u esopu i kupe dionice po nižoj cijeni od burzovne, za očekivati je da će postojati i određeni lockup period za prodaju

New Report

Close