JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…Jel dokupljuješ? Pa ako ti je po 70 bio dobar, onda će ti po 65 biti još bolji

A tek po 50 ce mu bit ko prosek. A ako dojde na 5 kao sto se i trgovao prije par godina onda ce to bit hit poput Ingre.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

…Jel dokupljuješ? Pa ako ti je po 70 bio dobar, onda će ti po 65 biti još bolji

A tek po 50 ce mu bit ko prosek. A ako dojde na 5 kao sto se i trgovao prije par godina onda ce to bit hit poput Ingre.
[/quote]

nemojte opet svašta pisat

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ne pisem samo ono sto znam. Solin i sister ship ce biti rupa bez dna.A vi se krcajte dionicama na ovim cijenama i mirno spavajte.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Bolje da je na sidru. Na ovakvim vozarinama to je manji trosak nego da naviga.Izgleda da je u ovom momentu najbolja stvar sta im se mogla dogodit da na brodu pola stvari ne radi kako treba. Splitski skver im je dugorocno smanjio gubitak.Sto brod manje bude radio i gubitak ce biti manji.Netko je to prepoznao.Zato i je onaj H nalog od 115 komada na prodaji.Znaci na 69 ima zita kolko ti dusa hoce.

hahaha, dobro je ovo! A evo i mog prijedloga: forumaši poput Techmana i mene nek se udruže i ponude jeftin popravak i održavanje radi smanjenja troškova firme. A ako novi imaju takve probleme kako je tek sa starima… [tongue]

Stojim daleko od ove dionice,a opet toliko blizu ni 200 metara od zgrade Jadroplova.Vrijeme ce pokazati . Vecina dionicara ocito ovo ne zna ali cijena dionice ce sigurno pokazat vrlo skoro kako novi brodovi sa novom tehnologijom i sustavima te novim motorima, izgrađeni našim kvalitetnim potencijalima, nagrađivani kao brod godine, s našom iskusnom posadom te praćeni kvalitetnim tehničkim menađmentom, odobrenih od strane registra,a koji su preplaceni dvostruko od trzisne cijene mogu imati takve probleme.Nadam se da su sa punim brodom secera ovo sto sam napisao ipak samo slatke brige. Stvarno cudno da se ovo desava najpomorskijoj naciji na svijetu ili mi nismo toliko najnajnaj koliko se zelimo predstavljati.
Inace brod je jucer trebao isplovit no za divno cudo jos je na sidristu.Mozete svaki dan gledati koliko ce jos biti tamo.
http://www.jadroplov.hr/Kretanjebrodova/tabid/1341/Default.aspx
Solin
Flag: Croatia
Ship Type: Cargo
Status: Anchored/Moored
Speed/Course: 0.1 kn / 212˚
Length x Breadth: 189 m X 32 m
Draught: 11.2 m
Destination: RIO DE JANEIRO
ETA: 2012-09-19 16:30 (UTC)
Received (509): 0h 2min ago
(AIS Source: Radiomar +55 21 21872445)

Kretanje ili u ovom slucaju stajanje brodova mozete pratit na ovoj stranici
http://www.marinetraffic.com/ais/ [lol] [lol]

Sad mu je ”status: Plovi”. Šta da sad radimo, da kupujemo dionice?

trpaj rukama i nogama.Pa ili ne vjerujes u hrvatsku brodogradnju.Nisi valjda ocekivao da potone brod star 6 mjeseci.

trpaj rukama i nogama.Pa ili ne vjerujes u hrvatsku brodogradnju.Nisi valjda ocekivao da potone brod star 6 mjeseci.

Lijepa vam je ta mapa koja pokazuje kuda brodovi plove, ali mene više zanima mapa koja se zove bilanca. A u njoj piše da dugovi iznose oko 50 mil. $, a za toliko se danas mogu prodati ova dva najnovija broda. Dakle, ostalih 5 brodova i keš na računu su čista neto imovina.
Poprilična vrijednost, slažete li se?

Koliko dobiti očekujete ove godine od jdpl?

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Ja očekujem duplu zaradu…uzeo sam nešto preko soma komada s prosjekom od oko 75 kuna, pa sad ti vidi koliko ja to od jadroplova očekujem ove godine[wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Lijepa vam je ta mapa koja pokazuje kuda brodovi plove, ali mene više zanima mapa koja se zove bilanca. A u njoj piše da dugovi iznose oko 50 mil. $, a za toliko se danas mogu prodati ova dva najnovija broda….
[/quote]

Ta dva broda realno se ne mogu prodat ni za 30-32 milje dolara oba.

Ja očekujem duplu zaradu…uzeo sam nešto preko soma komada s prosjekom od oko 75 kuna, pa sad ti vidi koliko ja to od jadroplova očekujem ove godine[wink]

Znaci vec si 15% u minusu.Po 69 mozes uzest koliko ti dusa zeli,ali ako ces cekat privatizaciju to je ok.Samo izadji van odma na vijest jer se ovo nece bogato ozenit.

korisniče frankie,
ako sutra kupite onoliko dionica ciljanog društva koliko trenutačno ja imam u posjedu, sasvim je sigurno da će vaš paket dionica ciljanog društva imati istu prosječnu cijenu kao i moj.
Kažete da po 69 možeš uzeti koliko ti duša želi. Korisniče frenkie, svaka duša svoje želje ima.
Neka želi 100, neka 1.000, a neka 10.000 dionica ciljanog društva, a neka ne bi taj papir ni pogledala.
Vjerujem da samo ona duša koja želi 100 dionica ciljanog društva po 69 kuna ima kakve-takve šanse da se ovih dana zadovoljna primiri. [pray]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close