nakon ovoga čišćenja otvoren je put za rast, uskoro ponovno na 90…
Neki misle neće gore – mora dolje, a vid’ ovo čudo danas oko 13 sati…investitori, špekulanti i forumaši se skoro potukli za mali paket jadroplov dionica po 69 kuna…pitam se, da nije možda par komada kupio i onaj farmer što drži 7 krava [rolleyes]
Što se događa???
Promet veći nego kod ATPL.
Očito je željnih istovara puno više nego što bi se moglo pretpostaviti.
A slaba likvidnost, odnosno nepostojeći bid je najveći uzrok te zablude.
Jer evo, danas vidimo da koliko god se pojavi naloga na bidu, svi budu poklopljeni.
Izgleda promašio večeru kao i uvijek. Meni 1, kolegama 100-tke.
Isprika za prethodni post!
Naime nisam pratio trgovanje, pa sam olako zaključio da se postavilo par naloga na bid po kojima se netko istresao. No kako navode moji prethodnici, izgleda je to netko stavljao naloge na ask, pa su očišćeni? Ajde, nek se nešto pokrenulo.
A tko je to nudio te paketiće po diskontu?
nakon ovoga čišćenja otvoren je put za rast, uskoro ponovno na 90…
čim okrene BDI par dana u plus odletjet će cijena preko 80 kn
……pitam se, da nije možda par komada kupio i onaj farmer što drži 7 krava [rolleyes]
Pa nisam lud.Kupio sam umjesto 100 dionica Jadroplova kravu bređu crni Holstein . Kad dobijem markicu od ministarstva poljoprivrede to je godisnje 2300 kuna poticaja plus sto cu valjda nesto zaradit i na mlijeku.
Sinko moj nisu za tebe ni dionice a ni krave,ako ćeš uzimati kravu radi poticaja onda trebaš znati da više nema poticaja….to ti je isto da uzimaš neku dionicu radi dividende a ta ista ne isplaćuje dividendu…LP
Bice poticaja i dalje ne boj se.
@jel zna neko jeli ovdje pistoji mogucnost stock split? Lp
teoretski postoji, kao kod svake dionice…a što će ti to?