morat će se to spašavat na svakakve načine….odricanja i odricanja….i to čim prije!!
Rješenje je vrlo jednostavno. Vidi kako to rade slične firme vani. Brojem djelatnika po brodu JDPL se svrstava u svjetski vrh. Sami procijenite pozitivan ili negativan. Nemam uvida u poslovanje ali pretpostavljam da prostora za uštede ima ako se hoće i zna. O ovom zadnjem bi se dalo razgovarati. JDPL nije brodogradilište.
ovaj sektor vozarina bilježi konstantne dobitke ima već neko vrijeme, nije ništa spektakularno, ali malo-pomalo…postavlja se pitanje je li (konačno ?!) dolazi vrijeme oporavka , ili samo zavaravanje …?
A šta vi čekate.. pozivnicu? Šta vam JDPL nije dovoljno pao da ga kupujete.. za razliku od ATPL koja je pala sve do 250? A zašto bi trebao pasti na "new low" kada su vozarine danas.. nakon ovotjednog popriličnog rasta.. za:
panamaxe na 9.000 USD/dan
supramaxe 13.500 USD/dan
Dakle, 50% veće vozarine za supramaxe, koji su manji brodovi od panamaxa. Može li se to interpretirati kao dosta zdravije stanje u tom sektoru, u kojem se i JDPL nalazi?
Uostalom, s obzirom da JDPL nije napravio "new low", može se govoriti o dvostrukom dnu?
DA, naravno da imam JDPL.
Sestre Zaninović su kume "Solina". Živo me zanima da li če biti ili da li je bilo škropljenja svetom vodicom. To baš nije u trendu pa će biti interesantno vidjeti kako će se postavit predsjednik uprave. Kladim se da prati trendove. Nesigurna su vremena. [lol]
Biti će zanimljivo vidjeti i da li je zaključen sa plusom ili minusom.
Nešto mi govori, Techmane,da će priča sa jdpl završiti kao i priča sa brodogradnjom sa nekakvom kvazi privatizacijom, ujedinjenjem brodara….npr ulpl i jdpl….
Sestre Zaninović su kume "Solina". Živo me zanima da li če biti ili da li je bilo škropljenja svetom vodicom. To baš nije u trendu pa će biti interesantno vidjeti kako će se postavit predsjednik uprave. Kladim se da prati trendove. Nesigurna su vremena. [lol]
Biti će zanimljivo vidjeti i da li je zaključen sa plusom ili minusom.
Jako je bitno za poslovanje Jadroplova sta su sestre Zaninovic kume,ali nema veze.Evo vam u tradewindsu izaslo da je Trogir arestiran u Americi. Bunker payment dispute izmedju charterera i bunker suppliera. Eto ti nasih kompanija. Sve kriju ka zmija noge.Ssta je tu tajna da ne smi izac u nasim novinama a smi u norveskim???
ima li živih ovdje?