JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje je konačno primjetan ulazak nekog jačeg kupca…
Kupuje se po asku i to bez vidljivih količina na bidu…nešto se kuha!?

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Alo, vi na asku! Dajte to malo jeftinije, nemojte da van ja dođen gore!

Živnilo je ovdi
+ 300 kom još [thumbsup]

A BALVANA!!! :) :) :)

Iskrcavanje po 85 kn [yawn]

Iskrcavanje po 85 kn [yawn]

možda je margin, možda stop losss, možda oif prodaje jer nora namirit povlačenje love.
BTW ja kupio.
Kupuje se uvik kad je rasprodaja.
Tako i na ptkm jučer bio iskrcaj pa vidi je sad

A BALVANA!!! :) :) :)

Ima li netko volje prijavit nadležnima ovih 6 naloga po jedan komad, ili ću ja to odradit ?
Ne znam kome je samo dozvoljeno zadat nalog ispod 1000 kuna, meni PBZ neda uz upozorenje da se smatra manipulacijom. Ovdje se očito radi o stvaranju lažne slike o dubini i gustoći naloga na prodaji.

Koji optimisti na bidu, zar stvarno misle da ima netko toliko očajan da im prodaje po 84,50? Ovo je već smešno. [wink]

moža li nako ubacit top10,znam da nema velikih promjena u zadnje vrijeme al’ eto…..??šta je s onim Jadran Kapitalom??

Svi bi čovjeku nešto prodali, a on od sreče nezna što će prije prigrliti. Pa izgleda zaboravio na Jadroplov ili čeka da država ponudi svoj dio.

http://www.2shared.com/photo/fIm5JHGy/JDPL5.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

imam osjećaj da ova firma neće dočekat privatizaciju…

..nadam se da te osjećaj vara..

Doduše moglo bi nakratko past na 72 kn još, odma da se zna da ne bi bilo da sam drukao .. ova dva što nude 3 kn više od nas normalnih mi nisu baš jasni, ali kladim se da će prokapat još i niže jer ima ljudi koji žele količine sad a na ovaj način ih mogu zaboraviti .. Svi smo vidjeli kako su TOP 10 skupili preko 200 kom na KSST s prosjekom od bijednih 850 kn – rušili su do 740 kn a onda lijepo sve počistili do 940 u dva dana dok je sve ostalo rokalo dolje .. Hbg, tako se to radi, jedini način da namamiš zečeve da promole nos iz šumice .. [wink]

To je burza ljudi. A tko nije škrt po meni bi trebao još danas ovdje platiti 80kn ako ništa drugo barem neće razmišljati da proda čim skoči na 90ak kn, i time propustiti pravu stvar koja slijedi ovdje iduće proljeće [thumbsup]

Kressho

New Report

Close