@ Dio
Talentu šta je tebi relevantnije. Službeno financijsko izvješće ili pranje loših rezultata talenta (kakav si očito i sam) kojeg su mediji razapeli jer je te loše rezultate naplatio 50000+ kuna mjesečno. Over & out. [bye]
Osim toga kriza je. Štedi se. A i stvar je osobne higijene ne kupovati Slobodnu još od vremena kada je Tuđman rasturio naj bolji novinarski tim predvođen pokojnima Kulušićem i Franceschijem i Slobodnu poklonio Kutli.
Podržavam tvoj stav u ovoj raspravi sa kolegom ali ovo sa Slobodnom [sad]
Nakon što su je
@ dio
daj mi, molim te, reci, koliko kuna košta info o cijeni zadnjeg ugovorenog jdpl bulka u st-škveru?
Nisam shvatio poantu tvog pitanja, ali ako misliš da su skupo ugovorili novogradnju, moguće je. Međutim, sigurno je i da će zbog toga imati određene ustupke od vlade u svom daljnjem radu, čija je vrijednost sada teško procjenjiva, dok po meni škverski bulker vrijedi barem 30% više od kineskog. Pogledaj samo na što sliče oni trajekti što su ih mudrijaši kupili od grka. Raspadaju se i kose ljude po plažama.
Moj stav je da je najjeftinija kupnja često u konačnosti najskuplja. Vjerojatno bi svi ljudi vozili Daciu ili kakvog kineskog trabanta, da nije tako.
@ dio
Zadnja plata vani bila mi je cca 100000 kuna. Sad na sreću platu dajem sam sebi i sa isplačenom dobiti je čak i…. Pogodi! Morao sam ti odgovoriti iako ovo nije stvar topica JDPL.
Vezano za 7 kuna i Slobodnu Dalmaciju a šta ti kazati. Ja crpim svoja znanja o pomorstvu iz ozbiljnih pomorskih tiskovina. Želim ti puno uspjeha na burzi na bazi informacija iz Slobodne.
ali on i dalje ostaje u nadzornom odboru umjesto da završi u zatvoru..kakva država”?parodija i bezvlađe,….
Nisam shvatio poantu tvog pitanja, ali ako misliš da su skupo ugovorili novogradnju, moguće je. Međutim, sigurno je i da će zbog toga imati određene ustupke od vlade u svom daljnjem radu, čija je vrijednost sada teško procjenjiva, dok po meni škverski bulker vrijedi barem 30% više od kineskog. Pogledaj samo na što sliče oni trajekti što su ih mudrijaši kupili od grka. Raspadaju se i kose ljude po plažama.
Moj stav je da je najjeftinija kupnja često u konačnosti najskuplja. Vjerojatno bi svi ljudi vozili Daciu ili kakvog kineskog trabanta, da nije tako.
sorry, ovoliku količinu gluposti uopće ne želim komentirat… [shocked]
Eto i moje crne prognoze o cijeni ispod 100 su se obistinile. Di ste sada investitori i sitni drukeri koji ste me razapinjali i pljuvali cijelo ovo vrijeme. Jedan kolega na ATPL je korektno priznao da su se moje prognoze obistinile. Neču kazati da mi je drago ali godi uhu.
Bravo Techmane…..
Samo me nekako strah da se ne obistine i one tvoje prognoze iz 2008….50 kn…
A kako sad stvari stoje sve je moguće….
lp