Pa i njemačka Vlada je u 2009 naručivala vojne brodove da bi spasila neke škverove. Naša nema te novce pa uzme tamo gdje ima. Samo da na kraju ne stradaju i škver i Jadroplov. Kako Vlada uspjeva zaineresirati Tankersku to je meni nejasno.
može li neko ubaciti top 10?? hvala
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 14.940 0,91 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 14.714 0,90 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 13.231 0,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 12.066 0,74 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. VOLKSBANK D.D. 10.292 0,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. JADROPLOV D.D. (1/1) 10.011 0,61 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 7.979 0,49 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. REPUBLIKA HRVATSKA 6.402 0,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
Izgleda da je i pala još jedna žrtva JDPL. Iva Galić iz AUDIO navodno bila protiv štetnog ugovora .
Izgleda da je i pala još jedna žrtva JDPL. Iva Galić iz AUDIO navodno bila protiv štetnog ugovora .
Je imaš uho…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=36210
"Dana 13. lipnja 2011. godine, gospođa Iva Galić je dala neopozivu ostavku na članstvo u
Nadzornom odboru Jadroplova d.d."
Dakle, gospođa je oprala ruke..
Nebih rekao da je oprala rublje. Nemam detalje ali izgleda da je postupila časno za razliku od mnogih u i oko.
je, žena ima muda.
svaka čast gospodjo ili gospodjice Galić
[thumbsup]
Ulazimo u ljetnju utihninu kako bi kazao pokojni prtedsjednik. Na marketu ništa novo sa tendencijom da se taj trend zadrži.
Svi pričali da če EU donijeti strahobalan uzlet dionica. EU danas došao a indeksi se zacrvenili. Valjda im neugodno šta nas ovakve primaju [lol]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/opet-odgoda-u-slucaju-jadroplov-toula-trazi-da-ga-optuze-kako-bi-dokazao-istinu/561635.aspx
pročitajte zadnju rečenicu…… navodno je toliko novca nestalo
Uvijek je lijepo podsjetit se starih postova. I starih drukera.
Evo jednog od 12.2. ove godine. U trenutku pisanja tog posta je cijena dionice bila 173,7 kuna
Jdpl će biti hit ove godine. I zato dokup i samo dokup.
A sad je cijena 128,45 kuna.
Bravo lojtra, lijepo ulaganje!
Pero a di nam je Ivano???
to pitanje sam i ja postavio prije nekog vremena…….baš mi je žao šta ga nema jer ovoj dionici fale njegovi pozitivni drukovi…….čovjek je uvijek bio pun nade i optimizma…..pogotovo kad je riječ o privatizaciji koja će se ko zna kad dogodit,a možda nikad i neće……uostalom zašto bi se privatiziralo