JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I da napomenem kvaliteta brodova u škveru i u aziji se nemože usporedit…

Točno, oni u Južnoj Koreji i Japanu su neusporedivo bolji, što se jasno vidi na second hand marketu
[angry], zatim dolaze ostali pa na kraju Kina.
Ipak, kod kupnje dionica uvijek su mi bitne tri stavke i to prihodi, zaduženost i tržišna vrijednost, zato sam kod JDPL in, jer su zadnje dvije "interesantne".
[/quote]
Lako šta se ne može usporediti kvaliteta ali ne može se ni cijena. Nitko nema šta naš škver imade. Prošli tjedan sam dobio info koji me je šokirao. Zadnje novogradnje JDPL u škveru bile su ugovorene po 52 milje minus 10+10%. Novogradnje su navodno stvarno goštale 58 milja. Škver je i tako visoku cijenu uspio premašiti za 6 milja po brodu [bye]

Šečer na kraju. Francuz ropax , po nekim informacijama a koje bi mogle biti vjerodostojne, je Demoklov mač nad škverom. Francuz je počeo prodavati karte za 7 mjesec (isporuka planirana 5 mjesec) a čudo ravno slijetanju rusa na Mars bi se trebalo dogoditi da bude isporučen prije 9 mjeseca. Mogući scenarij si pokušajte predočiti sami.
[/quote]

ma bitno je da netko uzme škverove i preuzme odgovornost a onda se može ugovoreno i otkazat ili prepustit ili arbitraža ili što već… Uljanik plovidba je to pokazala primjerom u 3maju, kemikalac za 36,8 milja i nije loša cijena [thumbsup]

Ovo je stvarno smješno rušenje jadroplova….

ako se skupi 2k+ na prodaji do 160, izvadit cu metlu i pomesti

ako se skupi 2k+ na prodaji do 160, izvadit cu metlu i pomesti

nemojte još…… [smiley]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Bit ce skakanja sa zgrada ako ovo pukne

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega DELUX, kako će izlazak Jadoplova iz Crobexa utjecati na ovu dioincu, što mislite?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Još malo da se škver ili privatizira ili zatvori, pa da nestane potreba financiranja brodogradnje. To obavimo taman dok se nervozni pobacaju sa krova i onda možemo ili u plus sa poslovanjem ili u privatizaciju.
P.S. Autor ima dionice,a ovo nije poziv ni na skakanje, ni na neskakanje sa krova.

Kolega DELUX, kako će izlazak Jadoplova iz Crobexa utjecati na ovu dioincu, što mislite?

lp
[/quote]
Paaaa
indexni ce morati izlaziti van…
a to znaci i da ce morati prodavati…

mislim da ce biti L O Š E

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

lp
[/quote]
a sto vi mislite
kakvo je vase misljenje glede toga?

lp
[/quote]
a sto vi mislite
[/quote]

Obično liste margin kredita ovise o tome da li je dionica u sastavnici Crobex-a.
To znači da marginaši više neće moći ulagati u JDPL.
Obično investitori kada ulažu, prvo gledaju službenu kotaciju i Crobex.
Obično počesto bude na kraju i stvarno..

Paa, onak… ne izgleda mi baš dobro to.
Mislim da je jedina dobra stvar oko ove dioince moguća privatizacija ( možda se varam ne pratim to baš 100 % ), ali o tome nema riječi već dulje vrijeme zar ne?

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dobro! Za ulaz. [lol]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

lp
[/quote]
a sto vi mislite
[/quote]

Obično liste margin kredita ovise o tome da li je dionica u sastavnici Crobex-a.
To znači da marginaši više neće moći ulagati u JDPL.
Obično investitori kada ulažu, prvo gledaju službenu kotaciju i Crobex.
Obično počesto bude na kraju i stvarno..

Paa, onak… ne izgleda mi baš dobro to.
Mislim da je jedina dobra stvar oko ove dioince moguća privatizacija ( možda se varam ne pratim to baš 100 % ), ali o tome nema riječi već dulje vrijeme zar ne?

lp i sretno
[/quote]
gospon plavi, bojim se da niš od privatizacije tak skoro

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close