Nemam ništa protiv da Jadroplov gradi brodove u Splitskom škveru ako će platiti najpovoljniju svjetsku tržišnu cijenu a država neka subvencionira cijenu od tržišne do protekcionističke. Mislim da su to zdrave i poštene osnove i da će svi brodari pristati na takav odnos. Mislim da nikome nije u cilju uništit i uništavat brodare za kratkotrajnu pomoć škverovima. Mene više zanima jeli Kovačić dovoljno sposoban da uspješno upravlja.
prijatelju,zar je bitno kad se ko logira.
forum vec pratim 3-4 god,ali sam tek odlučio u 01.2010 se učlaniti
ok,uživaj u svom JDPL-u, samo sam htjeo nadovezat se da postoje puno,puno bolje brodarske kompanije ako vec zelis imati brodarske dionice
Lp
samo da se nadovežem,na znalce ovdje na JDPL-u
nominala je 360kn
a kolika je sad cijena dionice?
pogledaj malo druge brodarske kompanije i usporedi nominalu i trenutnu cijenu i bit će ti sve jasno,tko koliko vrijedi
A koje su to druge…..
Nu reci nan…….
Prosvjetli nas…..
Hahahahahahaha
Pa ti onda kupi te dvi stavi prst u uho i nemoj pisat na jdpl…..ionako posluje sa gubitkom….a ulpl posluje sa dobiti….
Hihihihihihi
prijatelju,zar je bitno kad se ko logira.
forum vec pratim 3-4 god,ali sam tek odlučio u 01.2010 se učlaniti
ok,uživaj u svom JDPL-u, samo sam htjeo nadovezat se da postoje puno,puno bolje brodarske kompanije ako vec zelis imati brodarske dionice
Lp
Očito umišljaš da si stručan da daješ svoj sud o dionicama i kompanijama . Šta bi trebalo da ti sad dokazujemo suprotno. Ne dolazi u obzir.Ostani u svom uvjerenju. Ti se ponašaš kao cigo koji hvali svoga konja a tuđeg kudi zato što ima crni a ne crveni rep. A što ti je konj star i lipsao nije za tebe bitno.
Danas sam predao papire Liberijske zastave na primopredaji tankera Orange Star. Skver izgleda tužno. Na navozima ni jedan brod. Dva u mori i đusi koji je gotov. Ako je cijena preživljavanja gradnja dva JDPL bulkija ja sam za. Jedno je kad citaš u novinama ili gledas televiziju a drukčiji je osjećaj kad si u škveru.
Samo da dodam, od sutra prazni navozi i u Puli….
[bye]
Pa ti onda kupi te dvi stavi prst u uho i nemoj pisat na jdpl…..ionako posluje sa gubitkom….a ulpl posluje sa dobiti….
Hihihihihihi
Kolega imam i jednu i drugu dionicu! JDPL-ova puno više. ULPL posluje sa dobiti!!!!!
JDPL imam više ne zato jer je trenutno bolji brodar nego jer je potenncijalna rakete a to znamo i vi i ja!
L.P. [thumbsup]
@ žorž
Kolega da li znate da je u nekom firmama dobit imaginarna kategorija?
@ žorž
Kolega da li znate da je u nekom firmama dobit imaginarna kategorija?
Uglavnom se svi trude da posluju oko nule. I dobitaši i gubitaši. Ako mogu!
Dobitaši kako bi platili manje poreza, gubitaši kako si nebi otežali buduće poslovanje /likvidnost/.