Pa nitko da išta napiše na ovoj temi.
Vjerujem da postoji kupac koji bi mogao popapati sve postavljene naloge zaključno s cijenom od 176 kn.
Ajde nek me neko uvjeri da je to moguće… [cool]
Vjerujem da postoji kupac koji bi mogao popapati sve postavljene naloge zaključno s cijenom od 176 kn.
Ajde maratonac ne budi nestrpljiv ko sprinter na startu 100m. Ok, kupio si, ali ne mora to isti tren odletiti gore.
Ajde maratonac ne budi nestrpljiv ko sprinter na startu 100m. Ok, kupio si, ali ne mora to isti tren odletiti gore.
[/quote]
Kolega, kupio sam JDPL 02.02.2009. godine po cijeni od 121,02 kn i od tada držim i nedam ga ispod nominale od 360 kn, makar ga morao ostaviti djeci… . Prema tome o kakvoj nestrpljivosti pričate kad sam već dulje od dvije godine u toj dionici…
a baš di je zapelo……..daj ivano javi se…dosadno je bez tebe…… :-)))))
jučer i danas + 350 kom………
za JDPL je najbolje da ga ugase,iz godine u godinu samo gomilaju gubitke
a ljudi kupuju te dionice
svaka čast!
svaka čast!
Ti si izgleda veliki stručnjak i ekonomist. Ti bi ugasio firmu koja ima 717 M kapitala i rezervi.Koja vrijedi 441 kn po dionici i kojoj kapital i u krizi raste. Evo da se kladim da bi je ti prodao za 1.kunu.
svaka čast!
Vidi se po datumu registracije koliko se razumijete u FI i dionice.
Danas sam predao papire Liberijske zastave na primopredaji tankera Orange Star. Skver izgleda tužno. Na navozima ni jedan brod. Dva u mori i đusi koji je gotov. Ako je cijena preživljavanja gradnja dva JDPL bulkija ja sam za. Jedno je kad citaš u novinama ili gledas televiziju a drukčiji je osjećaj kad si u škveru.