Ma pustite BDI na miru i to neka vam je samo jedan od orjentira. U bogatom iskustvu na ZSE doživili smo da je BDI rastao i padao, da su brodari u Amera rasli i padali a naši brodari brodili po svome. Logičan zaključak nam je bio da nema logike i da jedan dobar cvrkut vrijedi više od BDI, TA, kineskih lampi, Tarot karata i sl.
Slažem se, ali opet veseli, nego nadam se da se nešto cvrkuće kad već spominješ… [cool]
Cvrkuće se cvrkuće….
Sutra idemo dalje….
Lp
sigurno će se to pisat ovde po forumu,ako se uopće i cvrkuće išta………
Cvrkuće se da od privatizacije nema ništa barem do poslije izbora , do kada će ovo poduzeće služiti za održavanje socijalnog mira u splitskom škveru , a kao takvo će biti i neatraktivno potencijalnom kupcu , zbog ugovornih obveza koje su postojeće.
Lošinjska je prema Jadroplovu fundamentalna bomba , a vama želim daljnji rast na bilo kojoj osnovi.
Znam mnogo ljudi koji su nakrcani ovom dionicom , HFP ih dijeli u kombinaciji sa ATPL ratnim invalidima , i svima sam savjetovao da ako im je nužan dio novca , svakako ostave JDPL , a prodaju ATPL. Bilo je to na 120 kn. A sada opet kažem onima koji kupuju , da je LPLH koja posluje sa dobiti i relativno slabije trgovana na ZSE trnutno podložnija većim skokovima.
E moj kompa………..
Ništa ti ne razumiš ili si i ti danas prodao a vidiš da je potražnja toliko jaka pa se nisi uspio vratit nazad pa si sad u LPLH………..
Neloša dionica ali toliko nelikvidna a i ima brodove starosti 30 god…itd……….
Pa kao savjetuješ kupnju LPLH umjesto JDPL……….
[bye]
Rekao sam vam da ovo ide dalje gore………
Vidit ćemo u petak koliko je PURKO kupja………..
Po mojoj procijeni više od 3500 kom……..Možda baš vaše kompa…………
Ovo se neće zaustavit tako brzo…
[bye]
sigurno će se to pisat ovde po forumu,ako se uopće i cvrkuće išta………
Pa sigurno neće……….vi i dalje gledajte kako se cvrkuće na bidu……
[bye]
Ivano cvrkućeš p.zdarije. Media i Kompa sve su točno napisali. Jadroplov sam još 2004. pakirao za Grka, ljudi su tada kupovali JDPL-R-A po 350 a Grk ga nije želio niti po 220 dok su mu ga ponudili na pladnju. Od tada pa do sada odrađuje Jadroplov prosječno dvije privatizacije godišnje a dokle će – ne zna se
Pa šta vas toliko zanima jdpl ako smijem putat……..
Ionako nemate dionice jdpl [bye]
ili bi pak htijeli imat……… [yawn]
Ma pustite BDI na miru i to neka vam je samo jedan od orjentira. U bogatom iskustvu na ZSE doživili smo da je BDI rastao i padao, da su brodari u Amera rasli i padali a naši brodari brodili po svome. Logičan zaključak nam je bio da nema logike i da jedan dobar cvrkut vrijedi više od BDI, TA, kineskih lampi, Tarot karata i sl.
Slažem se, ali opet veseli, nego nadam se da se nešto cvrkuće kad već spominješ… [cool]
[/quote]
Na žalost ništa pametno osim da su limovio naručeni. No slažem se da je bolje da BDI ide gori nego doli kao i da je bolje biti živ nego mrtav [rolleyes]
Idemo dalje [bye]
Pa ajmo malo mrdnimo ovu dionicu… [proud]