Techmane a što ti je to insajd info…….. [thumbsup] [huh]
Pitaj Samodola [lol] [lol] [lol]
Kolega media kad će privatizacija….
[smiley] [proud]
Danas opet idemo dalje??????’
Zašto 95% ljudi nije ništa jasno……..?
[bye]
Kolega media kad će privatizacija….
[smiley] [proud]
Martina Dalić je tu glavni i odgovorni urednik (proračunu RH su nužne kune od privatizacije), u svakom slučaju izvjesno je da će to biti tijekom 2011., na što ukazuje likvidnost i "iznenadni" skok cijene, over 20% u roku od mjesec dana. [thumbsup]
Dionica dolazi u fokus ulagača, a osobno ne vjerujem u slučajnosti.
Martina Dalić je tu glavni i odgovorni urednik (proračunu RH su nužne kune od privatizacije), u svakom slučaju izvjesno je da će to biti tijekom 2011., na što ukazuje likvidnost i "iznenadni" skok cijene, over 20% u roku od mjesec dana. [thumbsup]
Dionica dolazi u fokus ulagača, a osobno ne vjerujem u slučajnosti.
[/quote]
A likvidnost ostalih dionica i njihov over 20% kako Vi kažete pa čak i puno, puno više!
Pričate p.zdarije!
Jadrooplov svake godine dva put godišnje odrađuje privatizaciju, mislim da trenutno odrađujemo prvu.
Stignete još jednu ove godine odraditi.
Danas ovdje opet potop u režiji špekulanata,nema tu puno interesa jer je u Ingru utučeno puno novca.
Čudna dionica, jučer sve po prodaji, danas sve po kupnji, što jest jest, prošlo čak 24 sata i to bez ikakvih novih vijesti … ja sam na strong hold
Baltic Dry +2,6%
Capesize +8,9%
Panamax +3,8%
Handysize +0,2%
Supramax +0,7%
Kao što jučer rekoh, slijedi dugoročni up na BDI-u [thumbsup]
Uopće nema ozbiljne prodaje do 180 kn, tako da nistko ne želi lupiti po asku….
Nema tu ništa dok se veliki ne ukrcaju.
Jedna (izvjesna)blokada i evo 200, ne kažem danas,ali moguće sutra jerbo BDI ne staje
Ma pustite BDI na miru i to neka vam je samo jedan od orjentira. U bogatom iskustvu na ZSE doživili smo da je BDI rastao i padao, da su brodari u Amera rasli i padali a naši brodari brodili po svome. Logičan zaključak nam je bio da nema logike i da jedan dobar cvrkut vrijedi više od BDI, TA, kineskih lampi, Tarot karata i sl.