JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Me nema tu ništa dok god smo pupčano vezani za državu a kako se čini i dalje ćemo biti samo da se mogu raditi brodovi u škveru…..
Sve dok se ne privatizira škver neće ni jdpl……žalosno ali istinito i jako realno……….
Ovo riješenje je takvo kakvo je ……jučer skrati malo……..i danas ću,……….
Nesviđa mi se ovo………

lp

ivano, ajd prodaj i taj sitnež šta ti je osta, bolje radi dionica kad se ti malo olakšaš [thumbsup] [lol]
[/quote]

ništa nbe prodajem više………
Napioaso jučer – 20% i zajebao sam se dobro…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Me nema tu ništa dok god smo pupčano vezani za državu a kako se čini i dalje ćemo biti samo da se mogu raditi brodovi u škveru…..
Sve dok se ne privatizira škver neće ni jdpl……žalosno ali istinito i jako realno……….
Nesviđa mi se ovo………

lp

A privatizacija???

A realana vrijednost??

A prijatelji od Branka???

PA SVE SI NAS IZNEVJERIO CRNI IVANO!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Nesviđa mi se ovo………

lp

A privatizacija???

A realana vrijednost??

A prijatelji od Branka???

PA SVE SI NAS IZNEVJERIO CRNI IVANO!!!
[/quote]

A tvoj target od 100 kn

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Nekome je očito jeftino, i ima sredstava. Ne vjerujem u slučajnosti [tongue]

Lovrinčevič je jučer rekao da se ide u privatizaciju poduzeća gdje država ima do 25% u drugoj polovici godine….

Lovrinčevič je jučer rekao da se ide u privatizaciju poduzeća gdje država ima do 25% u drugoj polovici godine….

što želite reći, da JDPL neće u privatizaciju ove godine jer država ima veći udio?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

što želite reći, da JDPL neće u privatizaciju ove godine jer država ima veći udio?

[/quote]
One od posebnog nacionalnog interesa kao što su šume, ceste, hep itd…država neće prodavat, a di sad njima spada jadroplov vidjet ćemo… [pray]

Po tom pitanju kontaktirajte Purku,a pozdravlja vas i poručuje da vam izlazi u susret i kupuje dionice od vas jer da ste se uplašili da ih nećete imat kome uvaljat [cool]

Po tom pitanju kontaktirajte Purku,a pozdravlja vas i poručuje da vam izlazi u susret i kupuje dionice od vas jer da ste se uplašili da ih nećete imat kome uvaljat [cool]

Kako neće imat kome?
evo ko ima : Vaš link
otpremninaaaaa…
[lol] [lol] [lol]

Evo pirko stao sa kupnjom………….
Di ćemo sad???

[/quote]

Kad ponestane love ide na bubanj i ono što se objektivno ne misli prodavati. Obzirom da smo u izbornoj godini, vjerujem da će Jaca iskorisiti priliku, ubrati nešto političkih poena, i jeftino prodati građanima JDPL, a tu bi trebali profitirati i mi mali dioničari. Win Win Win situacija, logično, ne?

Evo pirko stao sa kupnjom………….
Di ćemo sad???

U HT. [smiley]

New Report

Close