Me nema tu ništa dok god smo pupčano vezani za državu a kako se čini i dalje ćemo biti samo da se mogu raditi brodovi u škveru…..
Sve dok se ne privatizira škver neće ni jdpl……žalosno ali istinito i jako realno……….
Ovo riješenje je takvo kakvo je ……jučer skrati malo……..i danas ću,……….
Nesviđa mi se ovo………
lp
ivano, ajd prodaj i taj sitnež šta ti je osta, bolje radi dionica kad se ti malo olakšaš [thumbsup] [lol]
[/quote]
ništa nbe prodajem više………
Napioaso jučer – 20% i zajebao sam se dobro…….
Me nema tu ništa dok god smo pupčano vezani za državu a kako se čini i dalje ćemo biti samo da se mogu raditi brodovi u škveru…..
Sve dok se ne privatizira škver neće ni jdpl……žalosno ali istinito i jako realno……….
Nesviđa mi se ovo………
lp
A privatizacija???
A realana vrijednost??
A prijatelji od Branka???
PA SVE SI NAS IZNEVJERIO CRNI IVANO!!!
Nesviđa mi se ovo………
lp
A privatizacija???
A realana vrijednost??
A prijatelji od Branka???
PA SVE SI NAS IZNEVJERIO CRNI IVANO!!!
[/quote]
A tvoj target od 100 kn
Lovrinčevič je jučer rekao da se ide u privatizaciju poduzeća gdje država ima do 25% u drugoj polovici godine….
Lovrinčevič je jučer rekao da se ide u privatizaciju poduzeća gdje država ima do 25% u drugoj polovici godine….
što želite reći, da JDPL neće u privatizaciju ove godine jer država ima veći udio?
što želite reći, da JDPL neće u privatizaciju ove godine jer država ima veći udio?
[/quote]
One od posebnog nacionalnog interesa kao što su šume, ceste, hep itd…država neće prodavat, a di sad njima spada jadroplov vidjet ćemo… [pray]
Po tom pitanju kontaktirajte Purku,a pozdravlja vas i poručuje da vam izlazi u susret i kupuje dionice od vas jer da ste se uplašili da ih nećete imat kome uvaljat [cool]
Evo pirko stao sa kupnjom………….
Di ćemo sad???
[/quote]
Kad ponestane love ide na bubanj i ono što se objektivno ne misli prodavati. Obzirom da smo u izbornoj godini, vjerujem da će Jaca iskorisiti priliku, ubrati nešto političkih poena, i jeftino prodati građanima JDPL, a tu bi trebali profitirati i mi mali dioničari. Win Win Win situacija, logično, ne?
Evo pirko stao sa kupnjom………….
Di ćemo sad???
U HT. [smiley]