Ma ovo je katastrofa …za nas male (istina manjinske) vlasnike….
Danas smo mi nažalost u službi i misiji spašavanja škvera (gubitaša kojem spasa ionako nema)
i to samo privremeno (jer ulazak u EU neće preživit) a za ovu Vlast je bitno samo da izdrži di izbora ….
Žrtvovano 50 radnika i nešto malih dioničara za spas giganta ….
Koga će uzrujavat slijedeći FI , većinskom vlasniku to uopće nije bitno….
Ne brini se media….
Nego jesi skupio dovoljno kompota….
Kako mi se čini trebat će nam svima…..
škverski djelatnik postao direktor!
Spašava se Brodosplit. Danas je i DIV potvrdio ulazak.
Ne brini se media….
Nego jesi skupio dovoljno kompota….
Kako mi se čini trebat će nam svima…..
I kompota i sardina [lol]
Zašto je Techmane tebi ovo dobar izbo?????????
Dobar za Brodosplit! Čovika ne poznam i dajmo mu šansu da se iskaže.
Za brodosplit da za jdpl ne…..
Evo novosti iz jdpl…….bjeli dim se nadvio ali Grgić nije prošao imamo novog direktora Branimir Kovačević……….da ćujemo znanca u branši kakva nam je budučnost s ovim novim direktorom … Techmane javiiiiiii seeeeee….
http://www.dalmacijanews.com/Biznis/View/tabid/73/ID/46284/Grgic-otpao-skveranin-Branimir-Kovacic-na-celu-Jadroplova.aspx
Nakon ove vjesti malo sam se raspitao kod prijatelja. Neki ga poznaju duže vremena, sa nekima posluje. Ni jedna loša riječ do sada. Prema tome treba dat čovjeku šansu. Šta se tiče gradnje u Brodosplitu ako je vlada tako naumila to će se i dogoditi. I nema direktora koji će to zaustaviti. Većinski paket je u vladinim rukama pa samim tim i mogučnost donošenja odluka. Nisam dioničar JDPL pa nemam nikakav gorak okus u ustima. No za vjerovati je da ni vlada neće pilat granu na kojoj sjedi. BDI se strmoglavljuje. Ići sada graditi nije pametno. Kupovina polovnjaka čak i nije loša opcija. Polovni brod se može kupiti jeftino i još uvjek zaključiti na godinu ili dvije sa breakeven ili malim profitom. Novi brod građen u Splitu po ovim cijenama za godinu dana kad izađe može biti kamen oko vrata JDPL.
mozda ovi direktor posto je skveranin dobije i dabe brod za JDPL,to ne bi bilo lose,hm?kupis 2 treci dabe
A moža dobije sva tri đabe……
Pa jeste li vi pri sebi…..
Graf u svakom slučaju nije dobar….
Da će nastaviti padati i sutra jasno je i vrapcima na grani….
Kupujte kompanije koje pišu veliku dobit, povećaju prihode i proizvodnju,
koje su k tome i pred novim višemilijunskim ugovorima.
Graf u svakom slučaju nije dobar….
Da će nastaviti padati i sutra jasno je i vrapcima na grani….
Kupujte kompanije koje pišu veliku dobit, povećaju prihode i proizvodnju,
koje su k tome i pred novim višemilijunskim ugovorima.
kao npr. ingra…….