Malo sam pogledao izvješće jer ništa ne vjerujem na forumu. 188 miliona je vrijednosno usklađivanje inače bi dobit bila cca 120 miliona. Vidim da ULPL to nije napravila. Dakle izvješća se prave po volji, tako da ovo izvješće mogu nazvati vrlo dobrim. Dokup po 170 kn je jako dobar posao.
dokup po 170 kn ovog kroničnog gubitaša je katastrofalan posao, skužit ćeš to vrlo brzo jer ćeš ostat i bez gaća i bez hlača!
Šta ste navalili ovaj vikend. Jeli se vi odmarate kad od tržišta kapitala.
Ja nisam ni zna da je FI izašao, a nije me ni briga.
Book raste, a to bi ka trebalo bit bitno.
A ovo ostalo su igre, koje neće trajat još dugo.
Malo sam pogledao izvješće jer ništa ne vjerujem na forumu. 188 miliona je vrijednosno usklađivanje inače bi dobit bila cca 120 miliona. Vidim da ULPL to nije napravila. Dakle izvješća se prave po volji, tako da ovo izvješće mogu nazvati vrlo dobrim. Dokup po 170 kn je jako dobar posao.
dokup po 170 kn ovog kroničnog gubitaša je katastrofalan posao, skužit ćeš to vrlo brzo jer ćeš ostat i bez gaća i bez hlača!
[/quote]
Pogledaj na semafor….
I šta sad ????
Kratiti pozicije i punit purku kesu ili stat di je i nadat se da će fond branit cijenu?
Sve mi se cini da je ovi rast bio smišljen da bi paničarima poslije "lošeg??" izvještaja izbili papire iz ruku.
Sory,samo ražmišljan naglas.
Godišnji gubitak Jadroplova dosegnuo 48 milijuna kuna
Jadroplov je u prošloj godini na razini grupe zabilježio gubitak u iznosu od 48 milijuna kuna što predstavlja povećanje od 85,65 posto u odnosu na 2009. kada je gubitak iznosio 25,86 milijuna kuna, vidljivo je iz konsolidiranog financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
Samo u četvrtom tromjesečju prošle godine Jadroplov je zabilježio gubitak od 68,90 milijuna kuna. Ukupni su lanjski prihodi dosegnuli 362,09 milijuna kuna i veći su za 44 posto, dok su istovremeno ukupni rashodi povećani za 48 posto na 410 milijuna kuna. U međuizvještaju poslovodstva se navodi da je unatoč očitom utjecaju financijske krize na pomorsku privredu, društvo realiziralo zacrtani plan obnove flote za 2010. godinu. Flota grupe Jadroplov na kraju prošle godine sastojala se od šest brodova ukupne nosivosti 276.350 DWT i prosječne starosti 7,2 godine.
Također se ističe da stanje na tržištu rasutih tereta nije na zadovoljavajućoj razini, iako su brodovi Grupe zaposleni u skladu s prilikama na tržištu u trenutku zaključivanja ugovora o najmu. "Niska stopa zaduženosti, novac te depoziti na računu, kao i racionalizacija troškova na svim razinama, omogućili su društvu normalno poslovanje i nastavak aktivnosti na obnovi flote", poručili su iz Jadroplova.
(pd)
jao,jao,jao [cry]
I šta sad ????
Kratiti pozicije i punit purku kesu ili stat di je i nadat se da će fond branit cijenu?
Sve mi se cini da je ovi rast bio smišljen da bi paničarima poslije "lošeg??" izvještaja izbili papire iz ruku.
Sory,samo ražmišljan naglas.
ako ces i kratiti, nemoj danas, pogotovu ne ujutro, ne mora bit da će uopće past cijena zbog izvješća.
ali pazi da se cijelo tržište malo ne uruši
Toliko ste jedinstveni u pljuvanju po Jadroplovu da nama neukima ne preostaje ništa drugo nego da napravimo suprotno. [lol]
Šteta što mi je keš pri kraju…….
Ne mogu vijerovat da su ovo digli na 170 mali ulagaci ,a opet fond je kupovao a ne vijerujem da nije znao da će fin.izveštaj biti ovakav kakav je…..sve mi miriše na navlakušu…a vidit će mo.
Kaj je to to kaj se pada tiče???
Pa malo sam razočaran… [lol]
Ajde da čujem tko je od forumaša prodao? [lol]
ne može gore, ako ne može gore mora dolje…stajati neće, jer ih je previše i s lijeve i s desne strane [wink]
…a ne vijerujem da nije znao da će fin.izveštaj biti ovakav kakav je…..
ak su imalo ozbiljni, morali su znat. odavno zna se da su novogradnje plaćene koliko jesu i da jadroplov radi revalorizaciju imovine na kraju godine. nije tu ništa novog, osim što se sad i vidi u izvješću.
a sad kud će cijena … vrag će ga znat. mislim da neće previše ovisit o ovom izvješću. nego kud svi tud i mali jdpl.