JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ste primjetili u izvješću se navodi i da je potpisan ugovor s bankom, koji se treba iskoristiti do kraja petog mjeseca 2011, za kupnju polovnog broda (3-6 god. starosti). U ovom trenutku se takav brod može kupiti vrlo povoljno. Time bi se djelomično iskompeziralo skuplje plaćanje novogradnji.

@Ivano 7

Hvalili ste se na ULPL i znam kako ste prosli.
Nemam gorcine jer sam zadovoljan svojim trgovanjem i zaradom na ZSE iako nisam mali investitor jer imam malo veca sredstva na ZSE.
lako je kolega trgovati sad kad su dionice na "na dnu"
Pitam te ja kako trgovati kad dionice odrade svoj rast 200% i naosnovu cega cete kupiti neku dionicu jer ovdje fundamenti nista neznace,a sto se tice JDPL ocekivajte pad u ponedjeljak -15%,a i moguc je rast od 7% jer je ovdje sve moguce.
Izgubili ste na ULPl jos i na JDPL – strasan ste investitor [lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nisam ja ništa izgubio…..
Aj živija ti meni i pazi da ne izgubiš više od 100%……

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Nisam ja ništa izgubio…..
Aj živija ti meni i pazi da ne izgubiš više od 100%……

kolega, ugodan vikend i zelim ti srecu na otvaranju u Ponedjeljak da imas najbrzi prst.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Što god vi drukeri pisali JDPL će rasti prema 300 a i puno više,takovi su pokazatelji.

obožavam strvine-posebno ovce

otkad je novi direktor preuzeo firmu dionica je lagano krenila gore, pa naravno da uvik može i doli…
meni je bitno da je likvidna…
dok je novi direktor bija direktor Hajduka, redovito je bija prvak…
otkad nije direktor Hajduka… nažalost Hajduk nije bija prvak…
meni je bitno da neću kupovat ATGR, INGR… premda je po vašem TA pokazala da bi triba…
meni je veća dividenda u HT nego u KODT…ma koliko vi pričali da nije…
poštujem argumente… ne poštujem vrijeđanje,omalovažavanje,ruganje i sl.
iskreno vam želim da svi zaradite…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Što god vi drukeri pisali JDPL će rasti prema 300 a i puno više,takovi su pokazatelji.

Možda.
Ali prvo će pasti, ma koliko ti drukao prema gore!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Možda.
Ali prvo će pasti, ma koliko ti drukao prema gore!
[/quote]
Pozlatile se tvoje prognoze,možda ja uđem u prvih 5.Vi ste jednostavno amateri,pročitaj sve moje postove,amen.

obožavam strvine-posebno ovce

bude li padalo, a vjerujem da će samo u slučaju kompletne korekcije crobexa, kupovat će se ….
Ht odmah u ponediljak stavljam na bubanj……bit će keša sasvim dovoljno…a sam sigurno neću bit….
Pa me baš interesira koliko će se to moć skupit….
Hoće li ostat šta i za sindikat……i kolika će to količina se moć skupit jer uz okretanje vozarina , novog predsjednika, namjerno prikazano loše izvješće – svi znamo da keša na računu ima i da je JDPL PUN KO BROD-
Pozitivno poslovanje od osnovne djelatnosti, dugoročni ugovori,……
A o privatizaciji i prodavanje kompletnog paketa neću…….
To će vam javit kolega media jer on to bu javil i znal na vrijeme iako ga ne interesira JDPL iako eto čita i piše na ovoj temi čisto iz dosade kao i mnogi padobranci što su se javili……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Osjeća se nervoza, godina je raspleta u JDPL, nije nebitno tko će preuzeti uzde i odvesti tvrtku u privatne vode. Bit će dobro za nas male dioničare, posebno za one što ne budu previše pohlepni.

bude li padalo, a vjerujem da će samo u slučaju kompletne korekcije crobexa, kupovat će se ….
Ht odmah u ponediljak stavljam na bubanj……bit će keša sasvim dovoljno…a sam sigurno neću bit….
Pa me baš interesira koliko će se to moć skupit….
Hoće li ostat šta i za sindikat……i kolika će to količina se moć skupit jer uz okretanje vozarina , novog predsjednika, namjerno prikazano loše izvješće – svi znamo da keša na računu ima i da je JDPL PUN KO BROD-
Pozitivno poslovanje od osnovne djelatnosti, dugoročni ugovori,……
A o privatizaciji i prodavanje kompletnog paketa neću…….
To će vam javit kolega media jer on to bu javil i znal na vrijeme iako ga ne interesira JDPL iako eto čita i piše na ovoj temi čisto iz dosade kao i mnogi padobranci što su se javili……..

kolega, sudeći po količini i sadržaju postova, čini se da vas je ovo izvješće prilično unervozilo i unezvjerilo.vjeruejm da vam nije lako, a ove prijetnje, vi ćete prodat ovo, da bi kupili ono nikog ne tangiraju.[thumbsup]

JDPL vam je "pun ko brod" bio 2008 kad je imao 200kn cash/share i 2009 sa 74kn/share.
za Q4 2010 ima 32kn keša po dionici, dakle prilično je smanjio keš poziciju.što je i logično jer je kupio brodove.je li logično bilo kupit brodove u Brodosplitu, o tome se već pisalo.

"namještena izvješća", "skrivanje dobiti" i "rušenje radi dokupa" su priče za malu djecu iz prošlih vremena.iako, JDPL vrijedi po meni i više od ove cijene.

di će cijena ne znam, i ne zanima me, previše novogradnji dolazi i BDI je prenisko [yawn]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Ispašće vam taj jadroplov k’o transadrija…ne valja kad je država većinski vlasnik, stvaraju se kojekakve sprege između uprave i političara, a lova samo curi van…izuzetak je janaf. S razlogom. [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close