Političko rješenje- najgore rješenje. Ako to nismo naučili do sad, nikad ni nećemo!
A što da je privatizacija već sprovedena? Ko bi spašavao splitski škver?
Baš me zanima da li će brodovi ugovoreni sa brodosplitom biti iste vrijednosti kao i oni što ih je ulpl ugovorio u Uljaniku?
A što ćemo sa nadzornim odborom? Nadzorniiii, eeej! To sveto tijelo šutke je sve pratilo i nisu odgovorni ni za što. Ma skoro ko Kosorica Sanadera.
Po meni, najpoštenije, najprije privatizacija a onda izgradnja. [pray]
Ja sam isto mislio da je gori….
Ali sad sam sve sigurniji da je movo odlično riješenje……..
Branko neće sebi dopustit da ima gore rezultate od Papića..u to sam siguran……..
Poznavajući kakva je osoba siguran sam da će jdpl dignut ne za jednu nego za nekoliko stepenica više..
Ima znanje…….ima veze……a ako i bude radija ova dva broda u škveru siguran sam da će biti razumna cijena…….
Ma koliko mi pričali o tome nemogu se uspoređivat brodovi iz kine i naši…….
Pa nakon 5 godina održavanje broda dođe al-pari sa cijenomda se kupija kvalitetan…..
Tu je razlika u cijeni i neka je…….
Ima se para…..
Ono što me najviše veseli je da će Branko poslije ta dva broda započeti sa procesom privatizacije jer,(upićeni kažu) kad već nije doveja Hajkduk do privatizacije to će učinit sa JDPL……..
Firma kojoj je trenutna kapitalizacija u vrijednosti jednog broda(napravljenog u Kini) a ima ih 7 visoko kvalitetnih + nekretnina koja vrijedi cca 30 samo kao taj jedan brod ako ne i više….
Branko je pametan čovjek i manager i neće dopustit da mu se sprda sa imenom……
Pogotovo nakon ovoga šta se desilo sa Sanaderom…….
Po meni odlično riješenje….
Samo da ga opet ne zaustave na granici s Jelavićem i Šošom.
Inače je za 5.
Pa nemam pojma stvarno………. [lol]
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 13.231 0,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 11.546 0,71 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VOLKSBANK D.D. 10.292 0,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. JADROPLOV D.D. (1/1) 10.011 0,61 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 8.886 0,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 6.587 0,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 6.200 0,38 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 5.760 0,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 74,46
Purko i ekipa nastavljaju kupovati…….
Vidi pod rednim brojem 7…..
ako ćemo prema top 10 kupuje Jadran Kapital od cca sredine 1og mjeseca,
na to se interesantno nadovezuje vijest ko je do 29.12. bio u nadzornom odboru Jadran Kapitala
http://tinyurl.com/dionica-hr-1
hehehehe………pa to si tek sad otkrio…….. [yawn]
Oćeli imati pravo i oni vjetnamci i kinezi.
Nemože ih podjelit ispod nominalne……… [smiley]
Na žalost mislim da sam daleko od ove dionice. Evo iz današnje Slobodne dalmacije
Nakon smjene Stjepana Papića s mjesta predsjednika Uprave “Jadroplova”, čeka se novi direktor splitskog brodara koji bi mogao ponovno naručiti brodove od škverana.
Unquote
Sa mojim novcem nitko neće sanirati lupeštinu u Brodosplitu.