.
techmane jel ti ovo kupuješ…… [smiley]
Jok, upravo stigao iz Crne Gore
@ deniro
A ko je to preuzeo čelno mjesto?
Ja sam isto mislio da je gori….
Ali sad sam sve sigurniji da je movo odlično riješenje……..
Branko neće sebi dopustit da ima gore rezultate od Papića..u to sam siguran……..
Poznavajući kakva je osoba siguran sam da će jdpl dignut ne za jednu nego za nekoliko stepenica više..
Ima znanje…….ima veze……a ako i bude radija ova dva broda u škveru siguran sam da će biti razumna cijena…….
Ma koliko mi pričali o tome nemogu se uspoređivat brodovi iz kine i naši…….
Pa nakon 5 godina održavanje broda dođe al-pari sa cijenomda se kupija kvalitetan…..
Tu je razlika u cijeni i neka je…….
Ima se para…..
Ono što me najviše veseli je da će Branko poslije ta dva broda započeti sa procesom privatizacije jer,(upićeni kažu) kad već nije doveja Hajkduk do privatizacije to će učinit sa JDPL……..
Firma kojoj je trenutna kapitalizacija u vrijednosti jednog broda(napravljenog u Kini) a ima ih 7 visoko kvalitetnih + nekretnina koja vrijedi cca 30 samo kao taj jedan brod ako ne i više….
Branko je pametan čovjek i manager i neće dopustit da mu se sprda sa imenom……
Pogotovo nakon ovoga šta se desilo sa Sanaderom…….
Po meni odlično riješenje….
Da je on pametan ne bi bio u politici!
Mislim da se sa dobrim dijelom Ivanova posta mogu složiti i Grgić zasigurno neće bit loše rješenje u zadanim okvirima. Više me brine šta se guraju i neki drugi a u njihovu kompetenciju ozbiljno sumljam.
Samo ću reći da imamo malo ozbiljnijeg kupca……..
Pozdrav mediji injegovom tergetu…….. [kiss]
Ovdje se napokon počelo nekaj događati… [thumbsup]
Došli smo do točke preokreta…vijesti koje su došle i koje će doći, pogurat će napokon ovu dionicu tamo gdje joj je mjesto… [cool]
Kolega media koji vam je target
Nije se baš za pohvaliti, ali ovdje sam usidren na cca 185 kn ima već oho ho vremena.
Kakve su prognoze kada prelazimo tu kotu ?
Grgić nije Grčić (dekan splitskog Ekonomskog fakulteta) već lik koji na početku 90-tih godina nije uspio ući u splitsko Gradsko vijeće (t.j Skupštinu) kao predstavnik studenata. Na novim izborima kao gradski vijećnik HNS-a prelazi u HDZ i kao mladi obrazovani kadar (diplomirao ekonomiju) leti u visine, ne zato što je on dokazani stručnjak za nešto, već zato što je HDZ tih godina masovno dijelio diplome fakulteta svojizim kako se ne bi u javnosti sramotili da vode komunalne tvrtke bez škole (a većina ih je s mukom završila srednju), a njegova je bila neupitna. Plus što je prodao svoje mjesto gradskog vijećnika za prevlast HDZ-a u Splitu. Kao šef splitske Lučke uprave zbrajao je pristojbe, a država je radila gatove. Namještali se poslovi i koncesije. Možda je od svega kupio brod/krstaša i to je sve što on zna o brodarstvu. U njega se razumi, rekli bi mi u Dalmaciji ko Mare u krivi .urac. Danas nema više od 46 godina.
Ja sam isto mislio da je gori….
Ali sad sam sve sigurniji da je movo odlično riješenje……..
Branko neće sebi dopustit da ima gore rezultate od Papića..u to sam siguran……..
Poznavajući kakva je osoba siguran sam da će jdpl dignut ne za jednu nego za nekoliko stepenica više..
Ima znanje…….ima veze……a ako i bude radija ova dva broda u škveru siguran sam da će biti razumna cijena…….
Ma koliko mi pričali o tome nemogu se uspoređivat brodovi iz kine i naši…….
Pa nakon 5 godina održavanje broda dođe al-pari sa cijenomda se kupija kvalitetan…..
Tu je razlika u cijeni i neka je…….
Ima se para…..
Ono što me najviše veseli je da će Branko poslije ta dva broda započeti sa procesom privatizacije jer,(upićeni kažu) kad već nije doveja Hajkduk do privatizacije to će učinit sa JDPL……..
Firma kojoj je trenutna kapitalizacija u vrijednosti jednog broda(napravljenog u Kini) a ima ih 7 visoko kvalitetnih + nekretnina koja vrijedi cca 30 samo kao taj jedan brod ako ne i više….
Evo za ovaj post si dobio topa,a u biti mnoge stvari koje si napisao stoje i mislim da ovdje prave stvari tek slijede…
Al sad ono glavno,a to je zašto ova dionica raste,dok drugi brodari stagniraju ???
Po meni tu imamo par kupaca koji vjerojatno imaju puno konkretniji info dal i okvirno kada ovdje kreće privatizacija…a činjenica jest da se par dana već šuška da je za JDPL privatizacija već skoro sigurna stvar,al zasad još ne mogu doći do informacije kada otprilike i po kakvom modelu..
Uglavnom ja sam svoje prodajne naloge maknuo dok ne dođem do konkretnijih informacija…jer ovdje bi uskoro moglo biti svašta..a trenutna cijena ako se ova šuškanja potvrde je naprosto smiješna. [smiley]
Grgić nije Grčić (dekan splitskog Ekonomskog fakulteta) već lik koji na početku 90-tih godina nije uspio ući u splitsko Gradsko vijeće (t.j Skupštinu) kao predstavnik studenata. Na novim izborima kao gradski vijećnik HNS-a prelazi u HDZ i kao mladi obrazovani kadar (diplomirao ekonomiju) leti u visine, ne zato što je on dokazani stručnjak za nešto, već zato što je HDZ tih godina masovno dijelio diplome fakulteta svojizim kako se ne bi u javnosti sramotili da vode komunalne tvrtke bez škole (a većina ih je s mukom završila srednju), a njegova je bila neupitna. Plus što je prodao svoje mjesto gradskog vijećnika za prevlast HDZ-a u Splitu. Kao šef splitske Lučke uprave zbrajao je pristojbe, a država je radila gatove. Namještali se poslovi i koncesije. Možda je od svega kupio brod/krstaša i to je sve što on zna o brodarstvu. U njega se razumi, rekli bi mi u Dalmaciji ko Mare u krivi .urac. Danas nema više od 46 godina.
dijelim dojmove, dobar komentar. imam dojam da dotični krstari po radnim mjestima kako zaželi..ima enc..tj ADZ iskaznicu i san postaje java.