Ovo bi mogao biti i uvod u privatizaciju. Nadam se da će vlada raspisati natjećaj za konzultanta. Druga varijanta je IPO. Firma je kvalitetna a treba se biračima svidjeti prije izbora. Malo me brine transparentnost. Ako se valja bilo koja od dvije spomenute varijante stara uprava je mogla i ostati. Ukoliko vlada ovo radi da bi preko svojih lojalnih ljudi upravljala privatizacijskim procesom ne miriše na dobro. U svakom slučaju treba živit u nadi a ja ću odvagnuti da li je vrijeme da vas pozdravim sa "dobar dan kolege dioničari"
Ovo bi mogao biti i uvod u privatizaciju. Nadam se da će vlada raspisati natjećaj za konzultanta. Druga varijanta je IPO. Firma je kvalitetna a treba se biračima svidjeti prije izbora. Malo me brine transparentnost. Ako se valja bilo koja od dvije spomenute varijante stara uprava je mogla i ostati. Ukoliko vlada ovo radi da bi preko svojih lojalnih ljudi upravljala privatizacijskim procesom ne miriše na dobro. U svakom slučaju treba živit u nadi a ja ću odvagnuti da li je vrijeme da vas pozdravim sa "dobar dan kolege dioničari"
Od mene 100tica za ovaj post! [thumbsup]
Kolega Techman najprije moje isprike jer vas nisam podsjetio……bio bolestan i još sam i to jako..
Gripa,prehlada ili šta li već………
Osobno bi volio da nas pozdraviš sa dobar dan jer uz ovakav brutalni pad bdi jdpl ne pada dapače raste ali puževim korakom……..
A volio bi kad bi baš vi dobili posao procijene JDPL……..
U svakom slučaju ovdje nas očekuje mnogo zanimljivosti u narednom periodu..
Da podsjetim BDI je u debelom oversoldu a i izvještaj će biti odličan…….
eto
lp
Dobro ., a što Peronja čeka?
Pa koliko znam i on se omrstio , sitno ….
[/quote]
Kolega apsolutno se slažem ali u našoj politici smo naučili na licemjernost. Nemam saznanja da su smjenjeni manageri bili stranački ljudi pa je i to možda jedan od razloga zašto su otišli.
islim da IPO nebi bio dobar za dioničare iz razloga što bi se tu nakotilo dosta dioničara…..
Nama treba jedan vlasnik sa većinskim paketom ,država 25%, i mi mali dioničari….
A onda bi bilo i dividende….
techmane jel ti ovo kupuješ…… [smiley]
techmane jel ti ovo kupuješ…… [smiley]
vjerujem da kupuje ekipa insajdera iz HFP
Premale su količine zato ne vjerujem…..
Pa ja imam više nego je danas protrgovano… [smiley] [kiss]
Premale su količine zato ne vjerujem…..
Pa ja imam više nego je danas protrgovano… [smiley] [kiss]
Kolega slažem se. Na to upućuje i činjenica da je danas Korean lines zatražio zaštitu države – stečaj, a BDI je na niskim granama, pa pošto ovi lumeni iz hfp-a nemaju pojma siguno je da pripremaju prodaju u najgorem mogućem trenutnku. Inače danas je Gogl zaronio skoro 10% a i na NYS se sprema potop.
Kolega Ivano idete protiv trenda koji je DOWN na brodarima, pogotovo vani, k tome s obzirom tko je preuzeo čelno mjesto mislim da je SELL jedina razumna odluka.
Pa vi prodajte kolega……Nitko vas ne drži…..
sretno