JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

No da se vratimo na meritum, misliš li ti da bi Grgić bolje upravljao sa JDPL od Papića. Malo morgen, i to je ono što mi smeta

Tko je bolji Manager, Papić ili Grgić?. Teško je kazati jer Grgić još nije imao šansu da nam da material za ocjenu. Ali mogu kazati da je Grgić politička osoba od povjerenja vlasti dok je Papić navodno neovisna. Za Grgiča političara mi nebi bilo čudno da gradi u Brodosplitu ali Papić Manager to nikako nije mogao napraviti ako se vodio (a trebao bi jer nema stranačke stege) interesom dioničara i firme kojoj je na čelu.
[/quote]

Kolege,

Grgić nikad do sada nije ni trebao dokazivati svoju sposobnost menađera, jer je zahvaljujući sadašnjoj (dugogodišnjoj) vlasti dobro unovčio svoju privrženost (poslušnost), još od vremena dogradonačelnika, pa sve do danas [angry]

Jako dugo pratim ovu dionicu i točno se vidi prvih 3 minute iskrcaj trejdera , a koliko su moćni i kojega su tipa dovoljno govori podatak od 338 dionica………
i sad bi se mogli pojavit neki targeti ,gapovi, i što ti ja znam……..a to pišu ljudi koji nemaju više od 100 kom jdpl…..ili trejdaju sa tim……eto sretno ima….ali ………….

ide ovo nazad…mislim gore…….jer ako smo ovako zabetonirani uz brutalan pad vozarina šta će biti kad se ponu oporavljat možda ovi ili slijedeći tjedan,,,………..
Svi znamo da početkom kineske nove godine vozarine tradicionalno rastu….tako će biti i ove.

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

evo probilo donji bolinger na 148 i ekspresni odbijanac…….
Pogledajte 60 min. graf jdpl pa će vam sve biti jasno……

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

http://danas.net.hr/novac/page/2011/01/20/0245006.html?pos=n1

a kad će o nama ovakav neki glasić pa da puknemo u blokadu brzo……?? :-))))))

http://www.seebiz.eu/hr/burze/hfp-na-drazbi-prodaje-dionice-i-udjele-109-tvrtki,103477.html

mislim da je ovaj bolji………to je ono što se čeka,…..fali love i krenili su prodavat…
obratite pozoznost na ovo tko prodaje udjele i pogledajte prvih 10 jdpl…….i sve će vam biti jasno…

Evo ja ću ih postat po 100-ti put……….

1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 13.231 0,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 11.546 0,71 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VOLKSBANK D.D. 10.292 0,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. JADROPLOV D.D. (1/1) 10.011 0,61 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 8.886 0,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 6.587 0,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 6.200 0,38 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 5.760 0,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 74,46

i šta je još bitnije…….ponuđeni paketi se moraju u cijelosti kupit……. [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/burze/hfp-na-drazbi-prodaje-dionice-i-udjele-109-tvrtki,103477.html

mislim da je ovaj bolji………to je ono što se čeka,…..fali love i krenili su prodavat…
obratite pozoznost na ovo tko prodaje udjele i pogledajte prvih 10 jdpl…….i sve će vam biti jasno…

Kako si ti dosadan s tom privatizacijom!

NHF

LEAVE THE WORLD BEHINED

NHF
[/quote]

hvala na opservaciji……..vidit ćemo nak kraju tko je bio dosadan….tko mudar,…..a tko se pravio pametan…….

NHF
[/quote]

A pogotovo jer se privatizacija zasad niti ne nazire , nažalost….

smanjuje se minus.......

I BDI je jučer rastao. [tongue]

ali, svi ponuđeni paketi su ispod 30%.

Pa onda je najbolje sve rasprodat ……..kad se ne nadzire zar ne?

New Report

Close