Napokon 160 KN ,na razine gdje je zadnji put bio u 6 mj. 2010 .
27.04. je vrh 189 KN …..
I ovdje kao kod ADRISa , dok su neka lošija dosta (i bez skore dobre perspektive) td odradila dobar rast ,
i ovo tavori puževim korakom …a neke stvari ipak idu JDPL na ruku (dolar,oporavak vani) …
Fine stvari se događaju s našim jadroplovom, međutim plašim se da je rast na izdisaju uslijed slabih prometa zadnja dva dana… prije toga je cijena dizana milijunskim ili približno sličnim prometom… nadam se da sam u krivu na radost sebe i svih ostalih! [cool]
ne prodavati……aj min sirius….
Ja neću, ali bi mogla vlada
Opaaaaa……
Papinjo bi trebao vratiti nezakonito isplatu plaće.Tko će sjesti na čelo JDPL ?
Napokon se pojavio pravi razlog za ulazak u ovu dionicu [shocked]
ovo je najbolje što se desilo jdpl u zadnje vrijeme……definitivno najbolja vijest ove godine……..
Zašto ?
Pa može doći još gori tj, klasični poslušnik , koji bi mogao i ovaj drugu novogradnju po
preskupoj cijeni uzet …
Vladi je zapravo svejedno kako će JDPL poslovat a i brodogradilište , glavno da se čuvaju radna mjesta
bar do izbora ….
Dioničarima ostaje nada u privatizaciju , a kratkoročnima i možda u dobar FI.
Papinjo bi trebao vratiti nezakonito isplatu plaće.Tko će sjesti na čelo JDPL ?
Ovo su pravi relikti komunizma, što bi predsjednik Uprave JDPL treba biti socijalni slučaj? Kretenizam, što Kalmeta ne pođe na market i u globlanoj konkurenciji održi i čak u nekim segmentima unaprijedi tvtrku. Da se razumijemo bilo je i velikih gluposti, kao primjerice kupnja ona dva supramaxa u Brodosplitu za previsoku cijenu, no tko je taj što donosi odluke a nije se zajebo nikada. Plaća predsjednika Uprave je irelevantna, uostalom ne vjerujem ni da kap.Kulaš i Mustać imaju manje. Ne zaboravite da primjerice članovi Uprave ATPL sudjeluju u dobiti tvrtke, što nije slučaj u JDPL. Razočaran sam razlogom zbog čega ide Papić.