Ma ne treba Ivanu davati jedinice samo zato šta je nešto napisao. Treba i pročitati šta je napisao. Sa dobrim dijelom posta se slažem. JDPL je dobra firma pa je samiom tim i njena dionica dobra. Ja se često obrušim na management i neke nestručne inspektore poduprte od članova uprave jer smatram da taj segment može raditi bolje. Ali budimo pošteni. Može i gore. Prema tome ako ste u ovoj dionici trebate se naoružati onim šta Ivano kaže. Strpljenjem.
Ključna riječ za JDPL je PRIVATIZACIJA koja će se desiti u skoro vrijeme.
Ključan parametar za ocjenu vrijednosti kompanije je niska zaduženost.
Tko će biti zainteresiran kupac od strane domaćih brodara ? Dali će se možda pojaviti neki novi investitor tipa Zeptera koji u Bjelorusiji zajedno sa državnom osniva brodarsku kompaniju.
Hvlala kolega Techman na lijepim riječima i priči o strpljenju…
Vi koji ste upućeni uvjeren sam da znate da to strpljenje neće još dugo…
Ako iti malo kontaktirate sa ljudima znate da je vrlo brzo došlo vrijeme udaje….
Ako iti malo kontaktirate sa ljudima znate da je vrlo brzo došlo vrijeme udaje….
pa jel navršila 18?
Još dva nova na pomolu,ima se.
http://www.vecernji.hr/biznis/sudbinu-brodosplita-europska-komisija-objavit-ce-17-sijecnja-clanak-234667
Stara babetina koja odlično izgleda i još k tome ima bogat miraz………ma puna je ko brod….
pa jel navršila 18?
[/quote]
Još dva nova na pomolu,ima se.
http://www.vecernji.hr/biznis/sudbinu-brodosplita-europska-komisija-objavit-ce-17-sijecnja-clanak-234667
Na žalost opet saniraju državnu rupu bez dna sa novcem dioničara JDPL. Da li je vlada platila obećanu razliku između svjetske cijene i cijene Splitskih supri? Moš mislit. I opet će družina čuvajuči svoje dobro plačene fotelje radit protiv interesa firme i ako je vjerovati članku gradit doma po bog te pita kojoj cijeni.
…izgleda da izlazi PBZ MF ?
Ja tipujem na HPB. To je njihov modus operandi – zašto prodat visoko kad možeš prodat nisko. Pogledaj samo što su radilii sa KODT…