JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

reiffiesenbank skrbnički kupuje i dalje…..
od 10. – 14. 12. ++++ 1173 komada…….
komentari?…..

@ hugh

Možda dugoročni planovi. Ovde savršeno opisuje situaciju ona pjesma "tu su naši djedovi, davno sidro bacili…"

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Poštovane kolege želim vam čestit Božić i sretnu Novu 2011 sa nadom u bolji Crobi (i BDI). [smiley]

Poštovane kolege želim vam čestit Božić i sretnu Novu 2011 sa nadom u bolji Crobi (i BDI). [smiley]

Sretan Božić i Vama kolega!
A glede BDI-a sve je moguće, al ipak se plašim novogradnji i pada vozarina.
No bumo vidjeli!

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Ovdje ovik isto…….sad malo ovaj buregđija pokušava sa ova svoja dva smiješna naloga opet surfat….
Evo ja sam mu danas otkinio još 85 kom………

lp

čekam na 136,01

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

samo čisto da živciram ovog trejdera…….ako je hoće spuštat i niže može………ali sa svojim dionicama………ako su uopće njegove…… [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

evo promjena na 134,01.,……….možemo mi još to.. [lol]

http://www.agram-brokeri.hr/UserDocsImages/dnevni_izvjestaji/Dnevni_izvjestaj.pdf

nafta 91 usd i raste, bdi pada, nece dugo tako.

http://www.poslovni.hr/vijesti/u-australiji-poplave-nevidenih-razmjera-167876.aspx

poplave po cijelom svijetu, glob. zatopljenje nazalost cini svoje.

Misliš da će zbog poplava brodovi moći skratiti put prečicom, ili je ovdje nešto drugo posrijedi.

Kad jednom svane drugom se smrkne. Tržište je sa oduševljenjem prihvatilo 17 novogradnji samo iz ovog škvera u ovoj godini.

State-owned yard delivers a total of 17 vessels, including a 57,000 dwt supramax vessel, which was handed over to Nanjing Ocean Shipping on December 28

Nema srece u ovom sektoru dook štanca radi. Kad vidimo da su Kinezi počeli zatvarat škverove imamo prvi znak oporavka.

Vjerujem u jdpl……….i zato će to biti moja glavna investicija u 2011 pa sve do privatizacije…….
Ne interesira me 5-10% gori doli……..ovo kad eksplodira bit će i više nego dovoljno…….
Strpljivo…….

New Report

Close