JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i ja sam danas dobio nove informacije da će jdpl sljedeće godine sigurno u privatizaciju tako da aktualnu upravu boli ona stvar što su i koliko platili….
A ti da si pravi investtitor imao bi barem 2% jdpl u portfelju a ja znam da imaš i više nego malo druk druk za dokup….
Tako si vikao i na 90 da nemaš niti jednu dionicu a na 200 si kupovao….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Što se dešava??? BDI pada a jadroplov raste….

Kolega ja ne drukam ni za rast ni za pad jer nemam dionicu a ni ne planiram je imati u bližoj budućnosti. Ovo je samo korisna informacija za dioničare.

Zanimljivo. Za razliku od vas je ne pišem na dionicama koje nemam jer nisam dobročinitelj kao vi.
[/quote]
To i je osnovna razlika. Ja pišem kad imam šta kazati a zašto pišete vi? Druk možda?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Evo i ja sam danas dobio nove informacije da će jdpl sljedeće godine sigurno u privatizaciju tako da aktualnu upravu boli ona stvar što su i koliko platili….
A ti da si pravi investtitor imao bi barem 2% jdpl u portfelju a ja znam da imaš i više nego malo druk druk za dokup….
Tako si vikao i na 90 da nemaš niti jednu dionicu a na 200 si kupovao….

Kočlega vi ste bogat čovjek. Samo vaših 1500 dionica JDPL koje kažete da imate je malo bogatstvo. Pa uložite 500 kuna i kupite CD sa popisom dioničara pa onda pričajte.

nemrem vjerovat koliko optimizma je na bursi i forumima nakon samo 2 dana u zelenom.
poceli su se dvoznamenkasti postotni minusi smanjivat i ljudi su sretni.
ja se samo nadam da ce jdpl do kraja godine biti na 500 pa da budem bogat ali i ovo malo me veseli 🙂
da imam vise novaca nakupovao bi se jos ali ubili me ingr i vlds tak da sada da ode sve jos 10% nebi na nulu doso.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

Nemam ja love za kupit cd od 500 kn… Hahahah
Radije ću kupit 5 dionica jdpl nego nekakav cd….
A uvid u prvih 30 imam i ja sam u prvih 20…..
I čisto za vašu info imam sada već 21xx komada….
To što pišete koliko su platili brodove nema veze jer ih nije briga a što je najvažnije jadpl je pun keša ko brod tako da ih to ne tangira….
A i u privatizaciji će cjela garnitura van tako da nevidim zašto se bazirate na cjenu brodova kad je to njima sitniš a i to je politička kupovina….
Bitna je privatizacija,cijena koja je na 0,3 booka i da su unatoč toj lošoj politički dirigiranoj kupnji još puni love….
Meni je to bitno…
I ja čekam i strpljiv sam….
Jdpl više neću kupovati jer sam je pun ko šipak….
Sad je na redu ulpl….
Lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

@ Ivano7

Kolega pa pokazali ste zavidno elementarno nepoznavanje elementarnih poslovnih postulata. Zadržati ću se samo na jednom. I kažete:

To što pišete koliko su platili brodove nema veze jer ih nije briga a što je najvažnije jadpl je pun keša ko brod tako da ih to ne tangira….
Unquote

Ma pokušat ću vam to predočiti na način koji će te možda bolje razumjeti. To vam dođe kao da sada kad je cijena dionice JDPL 143 kune vi kupujete dionice JDPL po 300 kuna jer koliko ste platili dionice nema veze jer vas nije briga a što je najvažnije vi ste puni keša ko brod tako da vas to ne tangira….

Pametnom dovoljno.

Kolega Techman,vi se stalno pletete oko ove dionice jer točno znate koliko je njena fer vrijednost,jedino niste sigurni kada je pametno kupovati i dali uopće ulaziti u to.Slažem se da je malo tvrtki koje su škrte na investicijama i paze na svaku kunu,vi tu dajete primjere o drugim brodarima,to je u redu ali ima kod njih drugih promašaja.Od preinvestiranosti do prebrzog rasta na tuđoj akumulaciji,da završim s svojm viđenjem.Malo je tvrtki gdje se na sve pazi,po meni su to Adris i Franck ispred svih,unatoć svemu Jadroplov je super ulaganje na ovim cijenama.
pozdrav sa sjevera

obožavam strvine-posebno ovce

Kolega techman hvala na dobronamjernom savjetu…
Imat ću to sigurno u vidu….kad budem uskoro nekog kitio po 400 kn..

Još jednom hvala lijepa….

@ ovisnik
Ma kolega pa zar ne slušamo zadnje dvije godine priče o oporavku brodara. Pa se prati BDI, pa tehničke, kineske lampe malo zakazale i šta ti ja znam. Činjenica je da sam iz Splita i da imam možda koju više relevantnu informaciju o JDPL. Činjenica je i da pišem pod imenom i da baš sve i ne stavljam na internet da ne ugrozim izvore. Ali činjenica je i da nemam ni jednu brodarsku dionicu već dvije godine. I činjenica je da sam izašao iz JDPL sa znatnim profitom šta na žalost ne mohu kazati i za ATPL.

Gro novaca iz brodara sam usmjerio u KODT, KOEI, Viktora Lenca, Ledo. Vec dugo imam i PBZ ali se tamo nisam proslavio. I još ni jedan put nisam bio u iskušenju da kupim brodare. Onda čitam post Ivana7 kako se sprema u ULPL. Treba im oprosti im jer ne znaju šta čine ali to čine sa vlastitim novcem pa neka im bude.

Kolega Techman,svatko može ulagati svoj novac gdje želi,hvala na iskrenosti,lijepi post zapravo osvježenje.Sretno

obožavam strvine-posebno ovce

ma mene samo zanima jel ce se predvidjanja da ce im zadnji kvartal biti najbolji do sada pokazat tocna. i eto zarade

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

New Report

Close