Uspravo pijem pivo s kolegom splitom mlađim, pa vam ovim putem šalje poruku o očekivanom okretanju trenda na JDPL.
Pošto nije u mogućnosti postati (zabrana admina) graf, dokaz će vam poslati naknadno kad se iskrca na 160.
Zahvaljuje dobrim kolegama, koji su mu isporučili dionice na 129.
Je li ti rekao da će svih 10 kom. komplet istovarit [shocked] [shocked] [shocked]
[/quote]
Vjerovatno ih savjetuje Ivano7 [lol]
Vjerujem da će dio love od INA, a to za RH prilike nija malo, završiti u dionicama JDPL i LKPC, jer tu se čeka privatizacija, odnosno dokapitalizacija. Poslovanje nije bajno, ali priča je dobra, treba biti prisutan i strpljiv, jednom će nas ogrijati sunce.
U ponedeljak je moguć proboj prema 143,00 kn i testiranje otpora. Pojavio se i kupovni signal.
U suprotnom idemo natrag prema 127,00 kn.
Mora da ja imam paralaksu u oku! Pa govoriš o kupovnom signalu 3.12. a stavljaš graf od 19.10.
Vjerujem da će dio love od INA, a to za RH prilike nija malo, završiti u dionicama JDPL i LKPC, jer tu se čeka privatizacija, odnosno dokapitalizacija. Poslovanje nije bajno, ali priča je dobra, treba biti prisutan i strpljiv, jednom će nas ogrijati sunce.
Isto to se očekivalo kod zadnje javne ponude za INU pa je bio totalni fjasko. Većinu keša dobit će oMF-ovi (ako uopće prodaju INU),a zna se što oni kupuju, samo blue chipovi-ERNT, HT, ADRS-P, ATGR….
U ponedeljak je moguć proboj prema 143,00 kn i testiranje otpora. Pojavio se i kupovni signal.
U suprotnom idemo natrag prema 127,00 kn.
Mora da ja imam paralaksu u oku! Pa govoriš o kupovnom signalu 3.12. a stavljaš graf od 19.10.
[/quote]
Kolega neznam što vi imate u oku ali očito niste stavili naočale. Pogledajte malo doljnji dio grafa pa ćete vidjeti da piše dec. Što bi to moglo biti ??? Ono što vas buni je cijena od 140,72 kn koja je bila 19.10. Također pogledajte malo cijenu od petka pa će vam biti jasno gdje ste pogriješili.
P.s. ako ste stavili naočale onda je to znak da trebate ponovo ići okulistu da vam pojača dioptriju.
pozdrav
Bdi ide up i pitanje je vremena kad će najednom jako bitno biti koliko je drys u premarketu, tko će prvi postati bdi i šta ti ja znam ali je isto tako i pitanje vremena koliko dugo će naši brodari odolijevati pozitivnim vanjskim utjecajima.
Jeftinije nam je brodove kupiti u Koreji ili Kini, ali hrvatski su kvalitetniji. A upravo sada razmatramo gdje ćemo i kakvu flotu graditi, kaže nam Igor Nikolajevič, zamjenik generalnog direktora ‘Sudoeksporta’
Techman ? [sealed]
Jeftinije nam je brodove kupiti u Koreji ili Kini, ali hrvatski su kvalitetniji. A upravo sada razmatramo gdje ćemo i kakvu flotu graditi, kaže nam Igor Nikolajevič, zamjenik generalnog direktora ‘Sudoeksporta’
Techman ? [sealed]
Naj jeftinije bi im bilo da kupe škver i sami sebi rade brodeve. Valjda su toliko pametni, nadam se.
Zna li tko gdje je donji tjedni bollinger za Jadroplov?
Techman ? [sealed]
Kolega malo izoštriti dioptriju. Čovjek kaže šta svi odavno znamo. Hrvatski brodovi su kvalitetniji ali su Korejski i Kineski jeftiniji. I sad (pazio ovo) RAZMATRAMO gdje će mo i kakvu flotu gradit. Nigdi ne piše da će u Hrvatskoj. Ovo je ko Jaca. Treći kvartal zbog turizma pokazao mali plus i ona odma vidi početak puta na putu prema putu oporavka. Tako i vi kolega na samu najavu mogućnostui već vidite prepune Hrvatske navoze. Ja kažem daj bože, ali i nastavljam, nije baš realno.
Ja sam te signale skloniji pripisati zakašnjeloj ponudi kontroverznog odvjetnika Vitalija Havkina. Kupi li brodogradilište (na tender se nije javio) zasigurno će doći i Ruski poslovi no naš ministar Popijač kaže da njegovu ponudu ne smatra ozbiljnom.