JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo prošli nalozi a da se nisam ni nadao,…….hvala splite na druku……
potrošio si mi svu lovu sa brokerskog………..ali nema veza [lol] ………..u petak stiže nova…….
Meni se čini da sam u ovoj državi najlikvidniji i što je stanje gore postajem sve likvidniji i likvidniji…..

Danas + 260 kom……..

lp

Da ne radiš na ovrhama?
NHF [thumbsup]

Kada će ovdje sunce zasjati ? previše je to palo u odnosu na druge globalne brodare.

obožavam strvine-posebno ovce

Baltic Dry +1,1%
Capesize +3,0%
Panamax +1,1%
Handysize -1,0%
Supramax -1,4%

Pomalo ali okreće………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Legalno je…..i to je dovoljno….
Kad uđem u top 10 vidit ćete tko sam pa ćete znati o čemu je riječ….
Trenutno radim tri posla odjednom….
jedan mi je stalni sa stalnim prihodima a za druga dva sam potpisao ugovor na slijedećih 2 god….
Tako da sve što zaradim od ova dva ulažem….

Lp

Ako nije tajna koliko u postocima imaš Jadroplova naspram cilog portfelja

Više nego bi treba……pa i puno više……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ivano7,
mislišli da će novi kraditi za kupnju dva polovnjaka dignuti znatno cijenu dionice ? [rolleyes]

Ja ništa ne mislim….
Ja lagano nadokupljujem i to mi je primarni cilj….
Strategija je jasna….ako padne dobro kupit će se od svježe love još…
Ako pak naraste opet dobro….
Sa mojim prosjekom i više nego zadovoljan…mogao bih bez problema podnijeti i veći pad….a i veći rast….
Meni sve odgovara….
A znam i zašto….

Lp

Veliki pozdrav špekulantima i surferima…..

ivano7
Ti stalno nadokupljuješ već godinu dana
Zašto ti je onda bitan BDI 1% danas u 14??

ivano7,
mislišli da će novi kraditi za kupnju dva polovnjaka dignuti znatno cijenu dionice ? [rolleyes]

Kakvi krediti ?
Kakva dva polovnjaka (pričalo se samo o jednom)?
Zar sam nešto propustio ?

Ma to je on falija temu sigurno……… [lol]

ivano7,
proračun je usvojen, destabilizacije trenutno nema, znači sutra idemo malo u plus [smiley]

Dobra je ona i bez privatizacije,jedino treba malo troškove srezati.

Ma kakve troškove mogu imati od bulkova???
Jedino što mogu uštedit jest ako počnu krcat filipe [wink]
[/quote]

A kolega našlo bi se još pozicija za uštede. Npr broj zaposlenih na kopnu po brodu. Trošak tehničkog održavanja. Pa odnedavno je postao glavni tehničar elektroničar a tehnički direktor je odavno kapetan. Raritet u svjetskom pomorstvu. Kolege su svog tehnički naj potkovanijeg kolegu iz poštovanja nazvali Lomonosov. Pa onda vrbovanje mladih inžinjera da idu sa inspektorom na dokovanje jer inspektor nezna čelik. Ma ima toga još ali pametnom dovoljno.

New Report

Close