JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivano naš čemu to?
kako je u Komiži?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja trenutno mlatim lovu a svaki dan za vašu ino kupim barem 30-40 kom……….

Bem ti jarca pa što ti radiš na ZSE uopće kad svaki dan imaš friških 4200-5600 kn? Ili bolje pitanje što radiš van burze kad ti toliko kapa svaki dan?
Ja da toliko imam dnevno prihoda ne bih ovdje ni minute provodio.

Bem ti jarca pa što ti radiš na ZSE uopće kad svaki dan imaš friških 4200-5600 kn? Ili bolje pitanje što radiš van burze kad ti toliko kapa svaki dan?
Ja da toliko imam dnevno prihoda ne bih ovdje ni minute provodio.
[/quote]
Ma sto se tice toga, to on vise onako otprilike…

137kn je pred pucanjem,a to otvara vrata provaliji! A opet s obzirom kakva je štampa danas, možda i ovdje izleti poneka afera.

26.11.2010 - Dan D

A onda ako do toga i dođe ćete znati tko sam jer ću biti u prvih 10…….

Sve je to lijepo kolega i iskreno Vam to želim,al što ako se pojavi i ovdje neka afera, ako USKOK malo pročešlja poslovanje??? Da ne postane to obična hrpa papirića, kao nekad davno u Argentini.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Ivano, vjerujem da se sve manje smijete na onu moju prognozu.
TA veli sljedeće, pucanje 137kn otvara vrata padu do 110kn ili možda čak i 93kn.
Do koje mjere ćete izdržati????
[/quote

Kolega ivano7 nije izašao niti mu pada na pamet izaći iz ovog bisera………
Malo pišem a jako….jako……jako………puno radim i skupljam lovu tako da ako i padne niže da kupim i to malo što će se prodati tako da split ne stigne uzeti svojih 100 – tinjak kom………

A onda ako do toga i dođe ćete znati tko sam jer ću biti u prvih 10…….

lp i stojte mi dobro………
Ne prodajite ako vam nije za kruh jer ćete plakati vrlo brzo………

[kiss]

kolega ivano7, ako računate na skoru privatizaciju radi punjenja proračunskog manjka, onda to nije razlog zbog kojeg bi dionica rasla. Što više, dublji pad. [bye]

kolega ivano7, ako računate na skoru privatizaciju radi punjenja proračunskog manjka, onda to nije razlog zbog kojeg bi dionica rasla. Što više, dublji pad. [bye]

Ako uskoro bude natječaja za prodaju državnog udjela u Jadroplovu, procijenjujem da će početna cijena biti po nominali od 360 kn.

@ nebo

nominala je uduplo od realne cijene koja i dalje pada. Koliko će čekati još, je bolje postavljeno pitanje.

do sada promet preko 312 tis kn, skoro sve po bidu. -5,36%
Što ono ovi grade na brodovima?

Evo prošli nalozi a da se nisam ni nadao,…….hvala splite na druku……
potrošio si mi svu lovu sa brokerskog………..ali nema veza [lol] ………..u petak stiže nova…….
Meni se čini da sam u ovoj državi najlikvidniji i što je stanje gore postajem sve likvidniji i likvidniji…..

Danas + 260 kom……..

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Daj stvarno ivano…….u kojemu si biznisu?Može i na PM!

Legalno je…..i to je dovoljno….
Kad uđem u top 10 vidit ćete tko sam pa ćete znati o čemu je riječ….
Trenutno radim tri posla odjednom….
jedan mi je stalni sa stalnim prihodima a za druga dva sam potpisao ugovor na slijedećih 2 god….
Tako da sve što zaradim od ova dva ulažem….

Lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close